va rog mult un doctor specialist daca se poate!!!!

22-02-2011
crisulets19
Nu este medic/terapeut
crisulets19
buna seara...ma numesc cristina, am 20 de ani si va rog sa va spuneti parerea in legatura cu problema mea.pe 3 februarie am avut contact sexual neprotejat si a ejaculat in mine, iar dupa 2 ore mi-a venit menstruatie si eu stiu ca exista un risc minim sa raman insarcinata daca se intampla asa, avand in vedere ca menstruatia imi vine cat de cat regulata, in ianuarie mi a venit pe 6 iar acum pe 3 nu am luat pastila de a doua zi.doar ca acum sunt foarte speriata si nu mai pot dormi noptile de teama ca as putea fi insarcinata...nu stiu daca e dn cauza stressului sau chiar sunt insarcinata, dar am greturi, dureri de burta si balonare si astazi s-a mai intamplat ceva:mi-a venit pt a doua oara in luna aceasta, deci la 3 saptamaini dupa, numai ca are culoarea mai inchisa si acum nu mai curge(a curs cat sa-mi pateze pantalonul)...nu stiu ce sa mai cred, am fost foarte stressata cu sesiunea si suparata luna aceasta si m-am tot gandit mereu ca as putea fi insarcinata...oricum am sa mi cumpar un test de sarcina sambata dar va rog mult spuneti mi parerea dumneavoastra.va multumesc!
2 comentarii
0
23-02-2011, ora 02:09
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu vad de ce va faceti atatea probleme. Ovulatia are loc INTOTDEAUNA cu 14 zile inainte de urmatoarea menstruatie. Deci, din moment ce chiar in ziua in care ati avut contact sexual a venit menstruatia, inseamna ca nu mai exista de mult nici un ovul fecundabil.

O mica problema ar fi, totusi aceasta sangerare recenta. E posibil sa fie o tulburare functionala de ciclu. Daca se repeta si in luna viitoare, un consult ar fi indicat.
0
23-02-2011, ora 15:35
crisulets19
Nu este medic/terapeut
crisulets19
va multumesc...am sa astept sa vad ce se intampla, dar oricum m-ati mai linistit
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul