va rog mult, raspundeti-mi !

06-10-2006
maryionescu
Nu este medic/terapeut
maryionescu
Sint Maria (utilizator: maryionescu) si am postat acum citeva zile un subiect despre umflarea vulvei, mai precis, a labiilor. V-as fi recunoscatoare daca mi-ati putea raspunde. Textul era urmatorul:

"Am 23 de ani si mi-am inceput activitatea sexuala de anul trecut. De citeva luni, imediat dupa unele contacte sexuale mi se umfla labiile; devin lucioase si intocmai ca o basica plina cu apa dupa ce te frigi. Bineinteles ca ustura dar daca, de exemplu, ma spal cu apa si sapun Protex dupa citva timp se dezumfla, sau daca pur si simplu inmoi un prosop in apa rece si ma spal, trece si se dezumfla mai tirziu, uneori a doua sau a treia zi. Asa cum v-am spus mai sus, nu mi se intimpla tot timpul ci doar din cind in cind. Folosim de regula prezervativ Protex (obisnuit), mai rar Durex.
V-as fi recunoscatoare daca mi-ati explica de ce se intimpla lucrul acesta si ce remediu ar fi impotriva lui. Ar putea fi din cauza prezervativului sau din cauza frecarii de parul pubian ?
Va multumesc.
Cu respect,
Maria"
1 comentarii
0
09-10-2006, ora 00:00
lavy1980
Nu este medic/terapeut
lavy1980
Se poate sa fi mai sensibila si sa fie din cauza parului pubian. Este asociata cu folosirea unei marci de prezervative? Se intampla decat la contactul sexual? Ai urmat vreun tratament cu antibiotice? Daca ai si mancarimi poate fi vorba de candida sau altceva. Eu m-am confruntat cu o problema asemanatoare. Dar la mine era din cauza candidozei. Nu este nimic grav, dar mai bine mergi la un medic specialist... sa nu fie vreo alergie ceva...sau candida
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.