va rog frumos un raspuns daca se poate

22-08-2008
suzana caruntu
Nu este medic/terapeut
suzana caruntu
Buna seara si felicitari pt acest site.Am o oarecare nelamurire.Din luna martie nu mai iau anticonceptionale pt ca ne dorim f mult un copil, ciclul meu e regulat, nu am alte probleme, dar.nu raman insarcinata.Sotul meu, cand facem dragoste tot imi spune ca acolo inauntrul vaginului simte tot timpulo un gust acru.Ce poate fi, asta sa fie cauza ca nu pot ramane gravida?As dori sa imi raspunda si un medic daca se poate.Va multumesc din suflet si astept raspuns.
1 comentarii
0
24-08-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
cum adica simte un gust acru?dupa intreruperea anticonceptionalelor sa stiti ca pot trece chiar ani pana sa ramaneti insarcinata!!stiu din proprie experienta!!eu am ramas insarcinata dupa 3 ani de la intreruperea contraceptivelor orale!!in legatura cu mirosul acru, probabil ca asta ati vrut sa spuneti, mergeti la un medic ginecolog si faceti un examen de secretie.multa sanatate!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul