va rog din suflet ajutati-ma si pe mine

16-02-2010
adrianaherghelegiu
Nu este medic/terapeut
adrianaherghelegiu
mama mea sufera de tahicardie paroxistica supraventriculara. anul trecut am dus-o la bucuresti la spitalul militar i-a facut o interventie prin picior nu stiu exact ce anume. apoi crizele de inima au inceput sa revina. am dus-o la TM la INSTITUTUL DE BOLI CARDIOVASCULARE. aici tot prin picior i-a bagat ceva si i-a disfundat canalele. cam asa ceva mi-a explicat doctorul. insa timp de un an nu a mai facut criza. dar acum se pare ca oiar a inceput criza. ce-i de facut? am uitat sa mentionez in timpul crizei are tensiunea mica, amorteste pe partea stanga, nod in gat sufocare. Dl. doctor de l;a TM i-a interzis timp de un an sa mai ia medicamente de inima. deci ea nu ia nici un fel de medicament de inima acum.
1 comentarii
0
17-02-2010, ora 19:45
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Trebuie sa se intoarca la ultimul medic care a operat-o, la control.Intereseaza-te mai exact ce i se intampla, de ce aceste crize revin si care ar fi regulile de respectat dupa acele proceduri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici