va rog!!! infectie sau altceva!!!????

24-02-2010
papushikaa
Nu este medic/terapeut
papushikaa
Buna. Am 17 ani si miam inceput viata sexuala cu pr meu de 6 luni. De cv timp am vazut k am scurgeri albe cam branzoase... inainte de venirea menstruatiei. Eu fac tratament hormonal de la 14 ani cu anticonceptionale "diane". u am facut sex protejat tot timpul pt k el sia facut analizele si nu ia iesit nimic.Supa un timp am inceput sa ma doara si burta dupa ce a trecut menstruatia si am pete rosii maronii cateodata!! e infectie sau cv mai grav :((.? ce mediamente pot lua? va rog raspundeti-mi cat mai repede! multumesc!
nu are miros si vine in cantitate moderata. Nu am mancarimi sau dureri nici in timpul actului sexual. se trateaza amandoi partenerii? prietenul meu e plecat cateodata un timp cu lucrul.. insa atunci nu aveam scurgeri doar knd nu aveam relatii cu el. e din cauza ca nu mai am contacte un timp si de aia vine asa? poate fi cv dereglare??
2 comentarii
0
27-02-2010, ora 23:59
buburuza23
Nu este medic/terapeut
buburuza23
consulta un medic ginecolog
0
28-02-2010, ora 14:20
papushikaa
Nu este medic/terapeut
papushikaa
bine.. de aia am intrat aici sa aflu.. nu pot sa consult un medic...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici