usturimi vaginale

17-04-2007
sabrina_sof
Nu este medic/terapeut
sabrina_sof
buna sunt o fata de 18 si sunt virgina.acum o luna de zile am simtit o usturime in vagin am fost la ginecolog si mia facut examen la secretie vaginala si mia recomandat un ceai de pelin si un unguent antibiotic nidoflor, dar nu am simtit nici o schimbare.va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac (un tratamen)..astept raspunsul dumneavoastra.Va multumesc!
4 comentarii
0
27-04-2007, ora 00:00
anda16
Nu este medic/terapeut
anda16
Nu stiu cum a iesit rezultatul secretiei. Daca este o candidoza, un tricomonas sau altceva. Ca sa te poata cineva sfatuii ar trebuii sa stie ce a iesit la secretia vaginala.
0
08-06-2007, ora 00:00
vasi1
Nu este medic/terapeut
vasi1
buna sunt o fata de 19 ani, si as dori daca se poate sa-mi raspundeti si mie ce sa fac...de ceva tim(o luna)imi curge intr-una ceva alb si gros din vagin si cate odata ma si doare.ce sa fac?mai folosesc o crema si ma mai dau cand ma doare si imi trece dar durerile revin.(nu sunt virgina).Va multumesc!
0
04-07-2007, ora 00:00
scorpions
Nu este medic/terapeut
scorpions
buna, am 19 si de ceva vreme(aprox o luna) ma confrunt cu o mare problema.am usturimi atunci cand merg la toaleta si nu numai... aproape tot timpul.am luat antibiotic nolicin am facut spalaturi vaginale cu tantum rosa m-ai m-a lasat dar cum nu am m-ai luat au inceput iar.dupa ce am terminat cu antibioticul la o saptamana am inceput sa iau neoxazol dar fara nici un rezultat.ce credeti ca as putea avea si de ce nu isi fac efectul antibioticul?
ce imi recomandati sa iau?
ast rasp va rog..
0
07-07-2007, ora 00:00
lenas
Nu este medic/terapeut
lenas
primul demers ar fi catre un medic ginecolog pentru a face un examen bacteriologic..nu precizezi daca ai facut un astfel de control..medicamentele (in special cele antibiotice) nu se iau decat la recomandarea si in doza prescrisa de medic pentru a avea efectul dorit..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  •