usturimi la urinare.. urina alba

31-03-2010
alex_1010
Nu este medic/terapeut
alex_1010
buna ziua am si eu o problema... in scurt medic ma duc la medic.. dar mi-ar prinde bine inca o parere
aseara am urinat si m-a usturat foarte tare. ( urina tulbure ) apoi spre sfarsitul urinei a iesit un lichid ALB.. ( ca apa de var ) atunci m-a usturat foarte tare.. mentionez ca acel lichid alb.. se depune.. si nu miroase rau dar nici normal. in ziua respectiva am baut bere.. si am mancat cat de cat sarat.. nu stiu daca are vreo legatura asta dar totusi va spun.. deasemenea am de 2 luni o tuse cu expectoratie.. care nu trece cu nici un tratament.. posibil sa fie legate.. ? ce sa fac cu usturimea.. de la ce poate fii... va multumesc pentru timpul acordat
7 comentarii
0
31-03-2010, ora 11:30
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ai cu mare probabilitate o infectie urinara... care s-a raspandit de la cea din bronchii avand probabil deja o slabiciune la aparatul urinat (multi au infectii cronice latente). Poate veni tot la fel de bine de pe urma unei vexatii suferite de curand.
Daca mergi la medic o sa primesti cu siguranta antibiotice. Daca o sa te ajuta pe lunga durata la infectie si nu iti vor cauza si alte simptome sau te pot vindeca ramane de vazut.
Eu in locul tau as fugi insa la un medic homeopat si as incerca un tratament homeopat de la medic si suplimentar anumite remedii naturiste care sunt bune la infectii de genul asta (ceai sau tincture de VIRGAUREA, boabe de ieunupar mestecate des),
Foarte des intalnit la astfel de infectii cu usturime si cu sediment alb este remediul homeopat SARSAPARILLA CH5 sau CH7, de 3 ori pe zi cate 2 granule ( care se sug ).
0
31-03-2010, ora 14:43
alex_1010
Nu este medic/terapeut
alex_1010
astazi de dimineata totul a fost ok.. nu am mai simtit nimic... este posibil sa fie o B.T.S ? medicul meu ca deobicei.. nu este disponibil si m-a pus sa-mi fac programare abia saptamana viitoare.. ma pot duce zic eu in schimb la un medic urolog.. sau dermatolog :| la o clinica privata.. maine.. poate asa gasim cauza problemei..
0
08-01-2011, ora 22:45
vladmarc88
Nu este medic/terapeut
vladmarc88
aceeasi problema am si eu ca si alex_1010, de vreo cateva luni dar se manifesta cred ca o data la cateva saptamani.
am fost si la medic la un urolog mi-a dat un tratament, mia spus ca am o infectie mica si eu am crezut ca sa terminat, dar dupa catea saptamani a aparut din nou
si nu am gasit pana la urma pe cineva care sa imi dea un sfat ce medicamente ar trebui sa iau.

va rog sa ma ajutati si pe mine.

va multumesc
0
16-08-2011, ora 21:05
mihaist
Nu este medic/terapeut
mihaist
salut. si eu am exact aceeasi problema, si asta de vreo 4-5 ani si se manifesta cam o data la 2 luni am fost la nenumarati doctori am facut fizioterapie tratamente, masaje, nimic nu a functionat pana acum. Daca tot sunt mai multe persoane cu problema asta putem incerca sa descoperim daca avem ceva in comun care a dus la infectia asta. va anunt ca BTS nu poate fi, cel putin in cazul meu, pt ca nu am avut rel sexuale la vremea respectiva. daca aveti vreun rezultat va rog sa postati. voi face la fel. multumesc
0
17-08-2011, ora 22:05
arina87
Nu este medic/terapeut
arina87
salut! dute si treci niste analize, ele vor arata mai bine ce se petrece in organismul tau, din propria experienta.stind acasa nu trece durerea, se poate face si mai grav, mergi la medic!succese!!!!
0
17-08-2011, ora 22:07
mihaist
Nu este medic/terapeut
mihaist
am mentionat ca am fost de 2 ori la medic si am facut si tratament si fizioterapie dar fara rezultat.
0
07-03-2017, ora 02:07
Ioan em
Nu este medic/terapeut
Ioan em
Bună seara,
Se pare ca mulți se uită pe acest site dar nu au curajul sa posteze deoarece se simt rușinați
Eu am aceeași problemă ca toți ceilalți și sincer cred ca am descoperit care este motivul în cazul meu
De exemplu: când urinez, spre final simt o usturime iar urina începe sa ia o culoare alba ca de "var" și apare o durere intensă chiar și după urinare (perioade de 20 sau 30 de minute)
Lucrul acesta mi se întâmplă mai rar și din cauza a 2 lucruri
1. Băuturile carbogazoase îmi cauzează acest discomfort
2. Hidratere insuficientă + alimente sărate sau picante
Sincer vreau sa vad pe cineva care postează un remediu cu adevărat împotriva acestei dureri
Pana atunci sfatul meu este sa va feriți de băuturi carbogazoase, alimente picante sau sărate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Infecția urinară
  •