usturimi de ochi

10-11-2009
gabi_pitica
Nu este medic/terapeut
gabi_pitica
gabriela 41 ani de 2 luni am niste usturimi groaznice de ochi chiar de ma uit sau nu la televizor afara cand ies parca imi intra tot curentul mentionez nu am facut nici o analiza iar doctoru mia dat visin dar nu au nici un efect in ochiul drept din cand in cand am o arsura dureri de cap ameteli stari de voma va rog cine a trecut prin asa ceva sa imi dea o reteta sau tratament va multumesc mult
20 comentarii
0
10-11-2009, ora 15:41
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Remediile homeopate te-ar putea ajuta in aceasta situatie. In ce oras locuiesti ?
0
10-11-2009, ora 20:08
gabi_pitica
Nu este medic/terapeut
gabi_pitica
SUNT DIN BUCURESTI DAR MOMENTAN SUNT IN ITALIA ASTA NU MA IMPIEDICA CA DE SARBATORI SUNT IN TARA AI TRECUT PRIN ASA CEVAMA USTURA INGROZITOR
0
10-11-2009, ora 20:29
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu am trecut prin asa ceva..insa pot vindeca asa ceva...
0
10-11-2009, ora 21:44
gabi_pitica
Nu este medic/terapeut
gabi_pitica
sunteti doct homeopat unde va pot gasi sau cum putem lua legatura ptr un tratament
0
10-11-2009, ora 22:33
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ti-am scris un mesaj privat la cine sa te duci si ce sa faci, da un click pe "modificati profilul dvoastra" din masca verde.
0
10-11-2009, ora 22:37
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Problemele tale ar putea fi urmarea tratamemtelor pe care le-ai facut inainte.

"buna ziua ma numesc gabriela am 41 de ani in urma unui tratament pt diaree luand imodium si smecta au aparut niste senzatii de ameteala de 2-3 ori pe zii senzatii de bufeuri la care doctorul mia recomandat saruri minerale."
Ce saruri minerale ai luat ?
0
11-11-2009, ora 11:33
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
suferiţi probabil din cauza surselor de oboseală pentru ochi din jurul nostru- televizor, lumina artificială de exemplu cea din supermarketuri este extrem de oboseală pentru ochi, calculator etc. sunt multe lucruri care pot obosi ochiul. visine nu prea au efect în situaţia asta, dar există nişte picături numite systane care sunt foarte bune, formează un fel de peliculă protectivă la suprafaţa ochiului şi e de ajuns să vi le puneti o vreme şi ochiul îşi va mai reveni. de asemenea ajută la odhinirea ochilor să faceti pauze din lucru din când în când si să puneţi pe ochi comprese cu ceai de afine- sau şi mai bine întrebaţi la plafar de ceai pentru ochi- care este amestec de mai multe plante cu efect odihnitor pentru ochi.
0
11-11-2009, ora 11:34
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
am uitat să menţionez, că din câte ştiu eu systane nu se găsesc în farmacii normale (nu ştiu 100%, poţi întreba) ci mai degrabă la optici gen optiblu, optinova (sunt un pic mai scumpe decât visine- în jur de 30-35 ron din câte ştiu)
0
11-11-2009, ora 13:19
gabi_pitica
Nu este medic/terapeut
gabi_pitica
maltag vitamine-minerale potassiu magneziu zinco vit cmultumesc
0
11-11-2009, ora 13:29
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
vitaminele luate sunt bune, nu de la ele e problema.
0
11-11-2009, ora 16:18
gabi_pitica
Nu este medic/terapeut
gabi_pitica
aseara am pus pic visu_glicat iar acum am niste mancarimi iuliagroaznice cred ca nu am facut vreo alergie nu stau mult in fata tel sau calculatoruluio sa incerc si cu ce ai spus dar sa vedem daca exista in farmaciile din italia ca abia de sarbatori vin in tara multumesc iulia
0
11-11-2009, ora 20:03
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Usturimea, uscaciunea, senzatia de " corp strain" sunt simptome ale sindromului de " ochi uscat"; sugestie: utilizarea de lacrimi artificiale pe baza de acid hialuronic( Visustrin, Lubristil) in AO -1 picatura la nevoie, iar seara, un gel lubrifiant cu acid hialuronic( Eyestil gel) sau Corneregel- 1 aplicatie in sacul conjunctival inferior; mancarimea insotita de lacrimare poate fi un simptom al unei alergii oculare; iti recomand Claritine 1 tb pe zi, seara, 3 zile; numai bine
0
11-11-2009, ora 21:41
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Gabi: " luand imodium si smecta au aparut niste senzatii de ameteala de 2-3 ori pe zii senzatii de bufeuri la care doctorul mia recomandat saruri minerale."

Imodium are ca efecte adverse ametelile, voma si uscaciune, eruptii cu usturime si mancarime si are rezonanta mare cu ochii. Pe langa asta ai luat si zinc alopat care este toxic si afecteaza si el ochii si nu numai. Acum daca iei si alte medicamente o sa inrautatesti totul si mai rau si din talmes-balmesul asta o sa iesi cu greu.

Uite ce scrie o fata intr-un forum care ia imodium: ii apar puncte rosii in jurul ochilor.
"I take Imodium every now and then, basically it just pushes the pain to a different time period -- but every time I take it, red dots appear all around my eyes. Its as if someone took a red pen and made 50+ dots around my eyes."



Side effect Imodium
Link: www.rxlist.com/imodium-drug.htm

Skin and subcutaneous tissue disorders

Rash, pruritus, urticaria, angioedema, and extremely rare cases of bullous eruption including erythema multiforme, Stevens-Johnson syndrome and Toxic Epidermal Necrolysis have been reported with use of IMODIUM.

Immune system disorders

Isolated occurrences of allergic reactions and in some cases severe hypersensitivity reactions including anaphylactic shock and anaphylactoid reactions have been reported with the use of IMODIUM.

Gastrointestinal disorders

Dry mouth, abdominal pain, distention or discomfort, nausea, vomiting, flatulence, dyspepsia, constipation, paralytic ileus, megacolon, including toxic megacolon.
-
Efectele astea secundare sunt numai cateva sau cele mai des intalnite, tu le ai cap pe t
0
13-11-2009, ora 20:28
gabi_pitica
Nu este medic/terapeut
gabi_pitica
nd mi se ichid ochii ssstind de vorbanu mai iau imodiu si smecta din luna agust pot sa spun ca nu mam simtit asa rau atunci ca acum nimeni nu ar intelege prin ce trec starea de ameteala persista am momente cand ma ostura ochi de ias tine inchisi ma simt f obosita ma asez in pat chiar nu pot sa dorm noptile 2-3 ore dar si acelea in reprize am o stare de oboseala si o lipsa de putere momentan iau doar bitaserc rctomccec de dr fvaleriu dimineata ma simt mai binisor dar dupa amiaza simt ca mias lua campi ieri am facut ctomografic astept rez peste o sapt ies afara de nevoie sa merg la munca ca altfel nici nu asi mai iesi credema ca nu mai stiu ce sa mai fac dau tot pe viata pe a mea ca nu am avut o viata ::::: multumesc mult
0
18-11-2009, ora 08:50
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Draga Gabi, atata vreme cat faci tratamente gresite nu conteaza cat de bun este doctorul de a care le primesti, ele nu te vor ajuta. Corpului nui ii pasa de faima doctorului ci numai de substantele care intra in el. In general mai toate medicamentele sunt facute sa suprime anumite simptome (durerea, inflamatia, etc.) si e normal sa-ti aline deci anumite lucruri temporar, dar in acelasi timp ele vor creea sau vor agrava altele, pastrand sau agravand boala.

De aceea cu astfel de medicamente nu ai NICI o sansa de vindecare.
Nu am inteles ce medicament este "rctomccec", betasercul insa nu e bun, contine betahistina, un fel de histamina care provoaca numai daune in organism.

Iar unul din efelecte secundare principale de la betaserc este chiar ameteala:
"Nausea can be a side effect, but the patient is generally already experiencing nausea due to the vertigo so it goes largely unnoticed."
Adica medicamentul provoaca ameteli insa acestea nu sunt observate caci pacientul deja are unele.

Asta da medicament !!! :-)

Betasercul afecteaza major in mod negativ starea psihica, memoria, emotiile, energia disponibila.

Daunele aduse de medicament la pacienti (nota 6, 5) este mai mare decat efectul pozitiv (nota 4):
www.rateadrug.com/Betahistine-side-effects.aspx

Un pacient scrie:
"I feel worse when taking these tablets"

Un altul:
"I have been feeling extremely emotional, crying over every little thing. Others notice that I am "zoned out" and unable to participate in conversation. I feel extremely tired and have no energy."

Cand esti hotarata sa lasi astfel de toxine nefolositoare si sa asculti de sfaturile mele sau sa mergi la un medic homeopat anunta-ma. Pana atunci iti doresc sanatate, dar nu prea ai de unde sa o obti.
0
12-12-2009, ora 12:39
gabi_pitica
Nu este medic/terapeut
gabi_pitica
pentru d iulia cristina buna miai raspuns la cateva probleme ale mele si iti multumesc dar eu fiind incepatoare abia azi am descoperit cine esti si ca ajutati oameni f mult vreau sa va pun cateva intrebari si va rog din suflet sa ma ajutati eu acum sunt in italia de sarbatori voi veni in tara stau in bucuresti as vrea sa merg la un doctor dar nu stiu de unde sa incep aici de 3 luni au inceput problemele mele am niste ameteli stari devoma nu pot sa imi mentin starea de echilibru sunt tot mai confuza stari de oboseala si din cand in cand niste stari de calduri de parca simt ca as cadea am facut urmatoarele analize sangele care sunt bine control orl tot b ct tot bine iar un consult vestibular urmeaza p 3 luni doctorul mia spus din prima ca aam vertij de 2 luni prin betasteina dar mentionez ca am aceleasi simtome care este rugamintea mea as vrea sa fac un consult sigur pentru a vedea daca am sau nu acest sindrom dar sincer nu stiu la cine sa ma adresez si unde tin sa spun ca am mari prob cu somnul si iau si pentru el un medicament va rog din suflet sa imi dati un sfat sa nu stau sa caut ca orbu braila va multumesc din suflet si sarbatori fericite la multi ani
0
22-12-2009, ora 15:28
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
gabi ţi am trimis un mesaj privat, dă clic pe modificaţi profilul dvs şi o să îl vezi acolo. aştept să mă contactezi cât vezi de repede.
0
04-03-2010, ora 10:32
dragalasu75
Nu este medic/terapeut
dragalasu75
Buna, ma numesc Marian, si aceleasi simptome le am si eu ca si doamna de mai sus, am consultat un sac de medici, si tot degeaba.Eu sunt din Brasov, dar moment an traiesc in Italia, asa cum am spus nu am reusit sa gasesc un tratament adegvat pt senzatiile de usturime.Toate controale oculare la care am fost nu sa reusit un diagnostic.Daca cineva a gasit tratament spuneti-mi si mie va rog
0
13-03-2012, ora 12:13
Iulian03
Nu este medic/terapeut
Iulian03
Buna ziua.Ma numesc Iulian, am 27 de ani si de 3 luni am o problema cu ochii, ma ustura si parca am gunoaie in ochi.Am fost la doctori, mi-au spus ca am conjunctivita, mi-au dat tratamente cu tobradex, kanamicina, spersandex, vidisic gel, vigamox, oxacilina, fucitalmic, plus lacrimi artificiale systane, lubristil, optive, dar degeaba.Cu tobradex e ceva mai bine, imi limpezeste ochii.Nu am ochii lipiti dimineta, dar pe parcursul zilei imi apare o secretie albicioasa la colturile ochilor, in plus vad si doua scame cand ma uit la un perete alb.Mentionez ca usturimile si albeata imi apar cand intru undeva, dar afara la aer liber dispar incet.Stie cineva ce ar putea fi?Multumesc.
0
27-05-2012, ora 14:16
alecualex
Nu este medic/terapeut
alecualex
buna ziua pe mine de cateva luni imi simt ochii obositi imi lacrimiaza si ma ustura cat si faptul ca pana aproximativ 22 ani am avut ochii maro mi se schimbau numai vara putin spre verde dar acuma de 4 ani ii am tot timpul verzui ar putea fi o boala ???
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Curiozitate: cum cresc ochii?
  •