usturime vaginala de vreun an | Forumul Medical ROmedic

usturime vaginala de vreun an

05-06-2009
maryuca
Nu este medic/terapeut
maryuca
De 1 an ma confrunt cu o usturime insuportabila, am fost la medici, am facut analize si mi-a iesit enterococcus.

Medicul meu nu mi-a dat nimic pentru asta. Am urmat un tratament de 6 luni impotriva candidei dar nu se vede nici un rezultat. Am foarte putin o scurgere galbuie in cursul zilei fara nici un miros specific. Ca simptome ma deranjaza foarte mult frigul. Dimineata ma scol bine iar dupa vreo 2 ore incepe usturimea care tine pina seara.

Ma lasa usturimea cind fac baii calda. Ma deranjaza si cind am relatii cu sotul sunt foarte ingrijorata.Va rog sa-mi spuneti ce sfat imi puteti da ca nici eu nu stiu ce poate fi de nu imi trece...
3 comentarii
0
15-06-2009, ora 22:48
andreeya
Nu este medic/terapeut
andreeya
maryuca la fel sunt si eu si chiar si sotul meu noi ne ungem cu crema de clotrimazol si eu mai folosesc ovule de clotrimazol eu ma numesc daciana si iti doresc sanatate multa
0
21-09-2009, ora 16:20
adela_v
Nu este medic/terapeut
adela_v
Buna.Vreau si eu un ajutor.de cateva zile am o usturime vaginala si urinez f putin, cu dureri de ovare.Ce as putea lua?Sunt obisnuita cu cistite pt k de obicei de 2 ori pe an fac cistita, iar acum cred k se aproprie "momentul".Va rog mult un sfat!
0
22-09-2009, ora 12:39
asistenta_medicala
Identitate neconfirmată
asistenta_medicala
Nu fii sigura adela_v caeste doar o cistita, tb sa consulti un ginecolog mai intii, sa iti faci testul de secretie vaginala, babes papanicolau si culturi din col, iar apoi sa mergi la un laborator de analize sa lasi o urocultura si un sumar de urina.Numai asa vei stii sigur ce ai si t-i se va da tratamentul potrivit.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lubrifierea insuficientă a vaginului - cauze È™i tratament
  • Uscăciunea vaginală - remedii, tratament, sfaturi utile
  •