usturime la urinat dupa nastere

28-03-2011
adesa
Nu este medic/terapeut
adesa
buna seara. va rog daca ma puteti ajuta si pe mine. am nascut natural pe data de 14.03, de vreo 2 3 zile simt o usturime in momentul in care urinez. nu am senzatia doar de a urina, urinez normal numai ca persista acea usturime. inca mai am mici scurgeri de sange, deci nu imi pot da seama cum este urina: curata etc. precizez ca alaptez. nu urmez nici un tratament, doar igiena locala riguroasa, si aplicat crema de galbenele pe taietura. taietura nu este infectata, arata ok. mai urmez un tratament pt hemoroizi aparuti in urma nasterii, cu ultraproct crema. sunt si un pic constipata, insa folosesc supozitoare cu glicerina. doctorul meu nu este momentan in tara. ce imi puteti recomanda? nu antibiotic, eventual o igiena mai atenta, cu altceva? folosesc ca sapun, cel de la nivea pt igiena intima. sa-l schimb? multumesc anticipat.

A.C.
2 comentarii
0
30-03-2011, ora 18:46
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Este normal, avand in vedere ca abea ai nascut si ai fost si taiata la nastere...poti inlocui ung. cu galbenele cu o crema Actovegin - plaga se va cicatriza mai repede- si pentru spalaturi poti folosi un sapun antimicrobian Protex..bea mai multe lichide [ ceai, compot, supa, ciorba, iaurt, lapte etc. ] pentru a evita constipatia si a avea o lactatie buna...Deocamdata nu lua antibiotic.
0
31-03-2011, ora 17:18
adesa
Nu este medic/terapeut
adesa
Multumesc mult. M-am speriat un pic, desi am vazut ca usturimea nu este permanenta, ci mai mult seara. Intre timp am reusit sa vb si cu dl dr care m-a linistit :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: