usturime la urinare si discomfort

27-11-2010
perla@
Nu este medic/terapeut
perla@
Buna ziua!am nevoie si eu de ajutor, deja de o saptamina prietenul meu (locuim si sintem impreuna de 7luni)simte un discomfort si usturime la urinare, nu a intrebuintat nici un medicament si nici la medic nu sa adresat asa cum graficul serviciului nu-i permite.Va rog din suflet sa ma ajute cineva daca poate, multumesc anticipat!
3 comentarii
0
27-11-2010, ora 23:47
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Pana cand ajunge la medic (trebuie) primul pas ar fi urocultura. Cumparati de la farmacie un recipient steril ptr urocultura. Proba se recolteaza dimineata din urina de peste noapte (primul jet se face in wc, apoi in recipient ). Se duce la un laborator de analize in maxim 1h si jumatate de la recoltare, ptr urocultura cu antibiograma. Daca este infectie vor specifica pe buletinul de analize si antibioticul care trebuie luat...Sa bea foarte multe lichide, dar totusi trebuie sa mearga la doctorul de familie care ar putea sa-i ceara si analize din sange -, creatinina, CRP, urina biochimie, sediment. Multa sanatate
0
30-11-2010, ora 11:06
annemary_26
Nu este medic/terapeut
annemary_26
vezi sa nu fie vreo boala cu transmitere. are cumva si vreo scurgere?
0
30-11-2010, ora 11:11
annemary_26
Nu este medic/terapeut
annemary_26
Nu mai fiti atat de naive ca ei se mai duc si la altele si noi stam si ne gandim ca ar avea vreo boala pe la rinichi si ei o au de la distractie... Prietenul la o prietena tot asa a zis ca il ustura cand urineaza si la 2 zile a aparut o secretie si cand l.a intrebat, iar el s.a jurat ca nu a fost dar am sfatuit.o sa.i recolteze ea secretia si sa o duca la un laborator.si a descoperit ca avea gonoree care se ia doar prin contact sezual...atentie dragele mele!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: