usturime gingii si limba

25-07-2011
lenutachende@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
lenutachende@yahoo.com
Buna ziua.In urma cu patru luni de zile am avut realizata o lucrare, am tinut-o in gura partea de sus cam 3 saptamani si nu am avut nici o senzatie. Dupa trei saptamani lucrarea a fost cimentata atat partea de jos cat si partea de sus. In decursul a doua saptamani am avut o senzatie de usturime si disconfort in gura incepand cu partea stanga jos, unde am avut si o interventie chirirgicala, iar apoi treptat s-a extin s la toata gura. Stomatologul care a realizat lucrarea spune ca nu stie ce sa faca deoarece nu a mai intalnit asa ceva. Mentionez ca lucrarea este confectionata din nichel- crom. M adoare si ma ustura gura foarte tare si nu mai stiu ce sa fac. Va multumesc.
1 comentarii
0
26-07-2011, ora 11:44
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
daca sunteti cumva alergica la nichel lucrarea trebuie refacuta. pacientii care sunt alergici la nichel de obicei stiu asta ( au mai facut anterior alergii la bijuterii cu nichel, curele de ceas etc). de asemenea acrilatul din lucrarile protetice mai poate da reactii alergice ( nu stiu daca lucrarea dvs contine acrilat)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul