urticarie repetata

18-08-2010
gabyandreas
Nu este medic/terapeut
gabyandreas
buna ziua, ma numesc gabriela si am un baiat in varsta de 5 ani.cam de pe la 2 ani vara, ii aprea urticarie pe tot corpul.i-am facut analize si tratatment.era tot timpul suspect de viermisori, care insa nu ieseau la analize.ii dadeam zentel sau optam pt varianta homeopata.anul acesta la fel:urticarie, cearcane si mai nou lipsa poftei de mancare.precizez k in alte luni ale anului nu ii apare urticaria.intotdeauna a fost genul de copil energic, vioi, dar slabut.l-am cantarit la camera de garda zilele trecute si avea 20 de kg imbracat.m-am dus cu el in acea sear pt k acuza dureri in gat la inghitire.dea atunci desi face tratament cu sumetrolim cand sa ii dau sa manace ia cateva lingurite si zice k nu poate inghiti k il doare gatul.si cand il pun sa-mi arate unde il doare imi arata k il doare in centrul gatului. cam zona marului lui adam.la garda ne-a zios k are o congestie a gatului si neavand alte simptome a recomanadt sumetrolim.ce credeti k ar putea fi?ma gandesc si la varianta k ne duce de nas cu durerea lui in gat pt k alte preparate gen ciocolata sau kubetti sau bomboane ar manca.atunci nu-l doare gatu.va multumesc.
1 comentarii
0
21-09-2010, ora 19:13
Endi
Nu este medic/terapeut
Endi
Buna ziua, sunt si eu mamica de 2 copii. primul baietel are acum 3 ani, si de la 1 an a fost doagnosticat cu alergie severa - risc de sufocare ridicat la proteina de lapte de vaca si alergie la proteina de albus de ou. Eu am crescut in Rom si nu am auzit de alergii la mincare inainte. acum suntem in Canada si maninc sanatos, sotzul la fel. suntem f activi, nu fumam, bem f rar si eu nu beau cafea, etc. In tot cazul, prima reactie de alergie e ca o urticarie.

Eu vas sfatui sa il testati pt alergii. e f grav dar o data ce stiti e altfel. multe din ce spune baietelul dvs coincide cu ce spune baietelul meu. e f slab dar activ, cind avem un accident si e expus la proteina de lapte de vaca, face urticarie, il doare in git ( e riscul de sufocare ca se umfla limba si se pot inchide traheele), si CEARCANE! aceste cearcane de fapt se cheama ceva f specific - am uitat acum, si dr care se cunos in alergii pot sa zic numai dupa fatza ca e ceva in neregula la copil. Nu pot sa diagnosticheze imediat. dar cearcanele nu depind de somn si de dieta. Va sfatuiesc sa tineti un jurnal de ce maninca, cind face reactiile, cum se comporta ( faptul e over activ ar putea fi legat), etc. daca are diaree, durere de cap, tot tot tot. a avut multe otite cind era mic? va spun un dr specializat le va pune pe toate la un loc si va poate da un raspuns. Sper sa nu fie alergii ca nu e usor. dar e ok, fata de alte boli pe lume, nu e asa un capat de tzara.
PS. am citit ca atunci cind esti alergic la ceva, corpul tau cere acel ceva pt ca are o reactie ca la un drog - mai intii se simte "bine" si apoi vine "crashul".
Noroc si sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: