urmari- dubla fractura de antebrat la copii

07-09-2010
andrei_ban
Nu este medic/terapeut
andrei_ban
am un baietel de 6 ani si a facut dubla fractura inchisa de antebrat stang pe 23 iulie.a stat cu antebratul in gips pena pe 6 septembrie.ieri am fost i-a scos gipsul dar se cunoaste ca o umflatura micuta in locul unde a avut fractura si este foarte tare in acel loc.d-nul doctor mi-a spus ca in 5-6 luni o sa se retraga umflatura si o sa isi revina manuta.copilul nu are dureri dar ce ziceti este normal sa se cunoasca locul unde a fost fractura ?ce ar trebui sa fac ?
1 comentarii
0
11-09-2010, ora 16:42
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
fractura a fost tratata printr-o metoda neoperativa deci este normal ca vindecarea ei sa se produca printr-un calus periosteal, probabil acesta este umflatura pe care o simtiti. sper ca dupa indepartarea ghipsului s-a facut o radiografie de control unde s-a putut evalua stadiul vindecarii. la aceasta varsta remodelarea osoasa este foarte buna, acest calus, sau o mica deviere de axa sau o angulatie pot disparea in 6-12 luni, o deviere de rotatie mai putin, insa la antebrat aceasta problema este mai rara. deci, mie cele spuse de medicul curant par a fi reale si corecte
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul