urinez foarte des

15-09-2007
glock
Nu este medic/terapeut
glock
buna ziua, ma numesc Andrei, si de 2 zile am observat ca urinez foarte des, cam la 30 de minute, pana acum nu am mai avut asa ceva, urinez o cantitate destul de marisoara, in schimb am vazut ca e aproape incolora urina ! consum cam 3-4 litri de lichide pe zi ; cand simt nevoia sa urinez nu mai pot sa ma abtin asa mult cum puteam inainte trebuie sa ma duc imediat la toaleta( o fi si asta vreo problema? )m-am intrebat oare sa elimin anumite substante hranitoare din corp, si din cauza asta sa fie asa incolora ? astept un raspuns din partea voastra daca se poate inainte sa ma duc sa-mi fac niste analize la urina. Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
15-09-2007, ora 00:00
Cosmin_B
Nu este medic/terapeut
Cosmin_B
Asa patesc si eu cand beau mai mult decat imi este sete... cu cat sunt mai hidratat cu atat urina este mai deschisa la culoare (chiar ca apa)... eu cred ca pur si simplu corpul nu are nevoie de atat lichid si elimina. Se spune sa bei 2-3 litri de lichide pe zi, dar ma gandesc... daca nu transpiri toata ziua (mai ales ca acum a fost o vreme cam racoroasa si poate tu ai ramas cu obiceiul de baut lichide ca vara... asa patesc si eu). Ar fi fost o ingrijorare daca faceai cu sange sau ceva de genul asta... asta e un fel de "suprahidratare" (doar deshidratarea este afectiune... cand ai prea mult elimini si se rezolva).
Poti sa te duci la un "urolog" (parca asa ii zice) ca sa iti iasa din grija... dar sunt aproape sigur ca nu e nimic !
0
13-12-2007, ora 00:00
skylike
Nu este medic/terapeut
skylike
Aceeasi problema ca glock se pare ca o am si eu, de 2 zile am inceput sa urinez cam la 2 ore si urina e incolora, iar cind merg sa urinez trebuie sa ajung imediat la toaleta. Precizez ca nu obisnuiam sa beau multa apa pe zi, maxim un litru sau poate chiar mai putin iar pana acum 2 luni am dus o perioada sedentara, stateam f mult pe scaun si faceam f. putina miscare.Poate vreun medic sa raspunda?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •