urinez des

09-04-2010
mikaelacris
Nu este medic/terapeut
mikaelacris
buna ziua, am o problema de cativa ani, sunt zile cand urinez ff des, nu am usturimi si nici alte simptome, locuiesc intr-o tara cu clima destul de umeda, si m-am gandit, ( oare cat poate influenta asta?)specific ca mi-am facut investigatii, analize urina, ecografie vezica urinara, rinichi, ovare, si totul este in regula, am 35 de ani si nu am avut nici o sarcina, azi am luat rezultatul analizelor de sange si sunt ok, vorbind cu medicul despre urinatul des, mi s-a dat din nou sa-mi fac analiza urinei, dar am avut zile cand am repetat analiza urinei de 3 ori si a iesit bine. ce poate fi????


MULTUMESC ANTICIPAT
3 comentarii
0
09-04-2010, ora 12:18
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Medicina clasica nu stie de aceasta boala si nici nu poate sa o vindece. Acest lucru este insa usor de vindecat cu ajutorul homeopatiei. Mergi la un medic homeopat cu experienta si te poate ajuta. In Anglia sunt destui homeopati ( banuiesc ca esti in Anglia din cauza climei umede...)
Daca nu ai medici homeopati pe acolo scrie-mi un mesaj/email.
0
10-04-2010, ora 17:18
mikaelacris
Nu este medic/terapeut
mikaelacris
Si care ar fi diagnosticul? din vina carui organ am probleme? vezica urinara?locuiesc in Spania, langa mare, voi merge la un homeopat, multumesc f mult.
0
12-04-2010, ora 10:53
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Clima are influenta la multi oameni, dar nu la toti. Exista anumite constitutii care daca locuiesc la mare se imbolnavesc. La altii le face bine marea. Daca nu dai de un homeopat care sa te vindece scrie-mi mie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •