urgenta!!! buza superioara usor cazuta dupa rezectie la incisivul lateral

07-04-2012
alinablondy
Nu este medic/terapeut
alinablondy
buna!am facut o rezectie la incisivul lateral partea stanga sus acum 4 zile la un chirurg oro maxilo-facial.Operatia a descurs bine, nu am simtit durere deloc, a durat 25 minute. M-am umflat dupa, nu foarte tare.Chirurgul mi-a zis sa tin comprese cu gheata si sa iau daca ma doare Nurofen sau algocamin, de antibiotic nu a pomenit.Zis si facut, dureri am avut dar mici au fost suportabile...a doua zi cand m-am trezit inflamatia a disparut dar nu in totalitate, usor vizibil mai persista si acum exact in locul unde sunt operata, doar ca am jumatate din buza superioara usor cazuta.Binenteles ca am facut si un control de rutina, s-a uitat la locul operat mi-a zis ca e foarte bine si l-am intrebat de ce am buza lasata, mi-a raspuns ca e din cauza ca eu mai sunt putin inflamata, ca nu avea ce nerv sa-mi atinga si ca o sa-si revina incet.Singurul lucru care ma ingrijoreaza este acela ca am jumatate din buza superioara usor cazuta.Au trecut 4 zile de la opreatie si mai sunt imflamata iar buza e tot la fel, nici o remediere.Sunt disperata, mi-e foarte frica sa nu raman asa.oare mi-a atins ceva nerv?????doar luni merg sa-mi scoata atele.Ar trebui sa consult un neurolog?????
Va rog din suflet daca ma puteti ajuta cu un sfat!!!!
2 comentarii
0
07-04-2012, ora 20:24
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
buna ziua! mobilitatea anormala a buzei se poate datora si inflamatiei si umflaturii. daca dupa ce se reduce complet umflatura ( cam la max 7-8 zile dupa operatie) problema persista, atunci discutati din nou cu medicul dvs.
0
09-04-2012, ora 18:55
alinablondy
Nu este medic/terapeut
alinablondy
Buna ziua, va multumesc pentru raspuns...Mai sunt si acum umflata putin iar buza parca isi revine, dar inca nu e complet ridicata, asa cum ar trebui sa fie normal.. In plus dupa operatie am observat ca ochii mei sunt mai sensibili imi lacrimeaza des.Azi am fost la chirurg sa-mi scoata atele si am venit foarte dezamagita, am simtit o durere cand mi-a taiat atele, si l-am intrebat din nou de buza mea iar el m-a intrebat daca stiu ce inseamna buza lasata??El zice ca nu are nimic buza mea ca sa nu mai iau antiinflamtor ca nu sunt umflata, ca mi se pare si nu mi-a placut cum s-a comportat nu prea a vrut sa stea la discutii cu mine, bine ca am platit si 600 ron pe o rezectie apicala.Dar eu inainte sa trec pe la el am fost si la un doctor stomatolog care imi face o lucrare dentara, sa fac proba de metal, si mi-a zis ca inca sunt inflamata si ca buza mea nu este la normal, si asa si este ca doar ma vad si eu in oglinda nu sunt oarba.In momentul de fata iau Augmentin la 12 ore si nurofen forte, iar de azi schimb antiinflamatorul cu Ketonal de trei ori pe zi.Mai bine nu-mi faceam operatia, regret foarte mult mi-e frica ca nu imi mai revin, nu pot sa dorm noptile de stresata ce sunt, de sase zile o tin asa in continuu tot cu oglinda dupa mine, ce pot sa mai fac, la cine sa apelez????
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul