urgent un doctor specialist!!!!

24-02-2010
jonnya
Nu este medic/terapeut
jonnya
buna dimineatza,
In urma cu mai bine de un an am fost diagnosticata cu ENDOMETRIOZA, o boala care din cate am inteles provoaca infertilitate la mai bine de 70 % din cazuri...Din 26 decembrie anul trecut nu mi-a mai venit ciclu si ieri am fost la un control sperand k sunt insarcinata, dar s-a dovedid ca nu. Doctorul mi-a zis k pe langa endometrioza am si ovare miopolichistice sau polichistice si mi-a dat un tratament sa-mi stimuleze ciclul...DOXICICLINA 100mg, AUGMENTIN 1g si ORGAMETRIL 5mg...o cunostinta, tot doctor ( dar in alt domeniu ) mi-a spus ca aceste medicamente pot provoca o hemoragie destul de urata si acest tratament poate fi administrat numai sub supraveghere medicala.este adevarat? vreau sa stiu si parerea d-voastra.il iau sau renunt la tratament..va rog mult sa ma ajutati!.am nevoie urgent de parerea unui specialist...multumesc anticipat!
2 comentarii
0
25-02-2010, ora 18:40
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Doctoranzii din diferite domenii - hidrotehnica, electrotehnica, mecanica, pedagogie, filozofie etc. etc.- nu cred ca au habar ce e aia endometrioza si cam pe unde e situata. Tu asculta de medicul care se ocupa de oameni si nu mai ezita cu terapia, fa cum ti s-a spus.
0
26-02-2010, ora 13:22
jonnya
Nu este medic/terapeut
jonnya
probabil m-am exprimat eu gresit.doctor dar alta specialitate, chirurgie maxilo-faciala...multumesc oricum.am inceput tratamentul...sper sa-l termin cu bine.numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.