As dori o intrerupere de sarcina, dar sunt in strainatate

24-04-2013
cris_geo
Nu este medic/terapeut
cris_geo
buna ziua
sunt o femeie de 25 de ani, sunt casatorita si deja am 3 copii frumosi.dar a aparut o problema.aceasta luna nu am mai avut menstruatie dar o picatura de sange...vag.mi-am luat un test de sarcina si a iesit pozitiv...sincera sa fiu nu pot sa il mai aduc pe lume, este prea mult pentru mine si as dori o intrerupere de sarcina.momentan eu si familia suntem in strainatate pentru ca acolo muncim dar vin acasa de paste si vreau sa renunt la sarcina.singura problema ar fi ca..nu stiu, poate din cauza gandului ca sunt insarcinata, simt ca misca uneori.asta este dilema mea, pentru ca eu pana luna trecuta, in martie(inclusiv) am avut menstruatie normala, la termen, fara modificari de culoare sau cantitativ.credeti ca este posibil sa mai mai multe luni de sarcina????
astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra
va multumesc
22 comentarii
0
24-04-2013, ora 17:16
AnorienRO
Nu este medic/terapeut
AnorienRO
Numai o analiza de sange si un ecograf va poate raspunde la aceasta intrebare.
0
24-04-2013, ora 20:16
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Draga mea,
e POST si chiar n-ar fi ok sa vb de intrerupere de sarcina desi,
TE INTREB:
- NU ai auzit de anticonceptionale!!??????!!!?????
Te intreb pt ca, la doar 25 ani ai 3 copii SA-TI TRAIASCA SANATOSI
si
deja esti IAR insarcinata
iar pana la 45 ani...
CE vei face???
Iti doresc TOT binele din lume, ai grija si DE TINE!!!
0
24-04-2013, ora 20:48
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ maria123

Maria, sa stii ca si anticonceptionalele pot produce avortul prematur si provoaca pe an per total mai multe avorturi decat daca nu te-ai fi protejat.

@ cris_geo

Tu nu faci un "avort". Avort este doar un cuvant care mascheaza uciderea unui prunc nevinovat, lipsit de orice aparare si caruia ii refuzi intrarea lui in imparatia lui Dumnezeu. Deoarece acest copil nu a fost botezat.
Unde intr-o familie se fac avorturi, acea familie va suferi foarte mult de-a lungul timpului, fara sa inteleaga care sunt cauzele. Faceti un efort si cresteti si acest copil. Dumnezeu o sa fie cu voi si o sa va ajute.
Taina aceasta a Casatoriei este data ca cei doi soti sa se iubeasca si nu sa ucida.
0
25-04-2013, ora 09:21
cris_geo
Nu este medic/terapeut
cris_geo
da asa este...sunt constienta ca imi omor propriul copil dar poate daca a-i trece prin asta a-i face acelasi lucru.mi s-a spus ca"nu am auzit de anticonceptionale?"tin sa precizez ca nu am luat conceptionale pt ca mi-am dorit copiii.am si baieti si fata.am incercat cu sterilet si nu am rezistat, a trebuit scos si imediat dupa s-a intamplat fara sa mai pot face nimic.stiu ca poate merit critici dar pana nu treceti prin asta nu veti intelege.
eu oricum va multumesc de pareri
va pup
0
25-04-2013, ora 11:15
smaralde
Nu este medic/terapeut
smaralde
Hai sa nu aruncam asa usor cu pietre, fiecare cu pacatele lui. Cu toti vrem ce-i mai bun pentru copii nostri si ne cunoastem puterile. Banuiesc ca mama asta sufera suficient in fata hotararii pe care trebuie s-o ia...
Sa-ti traiasca copii si sa fie sanatosi
0
25-04-2013, ora 17:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ cris_geo

Eu nu renunt la a te sfatui sa nu faci avortul si ma rog sa fi trecut deja mai mult decat termenul legal ca sa il poti face.
Sunt sute, poate mii de familii in strainatate si in Romania, care isi doresc un copil. Mai ales bebelus.
Da un anunt la ziar, gaseste o familie si ii dai spre adoptie copilul.
Daca zici: mai bine il omor (pentru ca tu crezi ca nu ai bani sa il cresti in familia ta si nu iti pui nadejdea in Dumnezeu ca te va ajuta), decat sa il dai spre adoptie unor parinti care nu pot face copii, dai dovada de un egoism si de o cruzime atroce.
Cauta o familie dispusa sa il adopte.
0
25-04-2013, ora 20:59
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
De obicei, viaţa oamenilor, care şi-au ucis propii copii apoi este marcată de diverse afecţiuni - singurătate, imposibilitatea de a naşte alţi copii, probleme în familie, dificultăţi în creşterea copiilor, iar uneori şi pierderea lor, pierderea sănătăţii fizice şi mentale, sărăcia. Mulţi oameni nu pot scăpa de sentimentul apăsător de trăire a unei vieţe fără sens. Toate aceste necazuri pot fi considerate ca o epitimie, pentru ispăşirea pedeapsei păcatului, iar răbdarea în aceste probleme şi necazuri, alături de pocăinţa adusă din inimă va aduce şi iertarea.
0
26-04-2013, ora 14:15
smaralde
Nu este medic/terapeut
smaralde
Sunt sute, mii de copii care asteapta parinti sa-i ia acasa. Crezi ca lasandu-ti copilul in voia sortii ai mai putea inghiti o bucatica de mancare, ai mai putea pune capul pe perna si sa dormi linistita vreodata. Si nu cred ca pacatul este cu ceva mai mic decat avortul.
Cristina, eu cred ca Dumnezeu e mai bun si mai intelegator decat multi dintre noi.
0
26-04-2013, ora 14:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ smaralde

E mai bine sa ucizi un copil decat sa il dai sa il infieze o familie iubitoare si care sa aiba grija de el ???
0
26-04-2013, ora 14:39
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ smaralde

Indemni la avort ???
Tu ai idee ce pacat mare este acesta ?
0
26-04-2013, ora 15:00
smaralde
Nu este medic/terapeut
smaralde
Eu nu indemn pe nimeni sa faca nimic si nici nu judec pe nimeni indiferent de hotararile pe care le ia in viata lui. Fiecare alege ce face in viata... dar pot intelege ca in viata sunt momente cand facem ce poate n-am dori sa facem. Si cred intradevar ca a lasa un copil la mila altuia, de buna voie, e la fel de mare pacat ca avortul. Nimic nu garanteaza ca "familia iubitoare" va fi cu adevarat iubitoare. Tu chiar crezi ca o mama care are 3 copii ar putea sa-l dea pe al patrulea la infiat, sa-l faca si sa-l abandoneze... ??? si poate posibilitate sa-l faca si sa-l creasca nu are.
0
26-04-2013, ora 15:47
cris_geo
Nu este medic/terapeut
cris_geo
va multumesc atat pt intelegere cat si pt critici daca le pot spune asa...nu stiu cum poti sa iti imaginezi ca as putea duce sarcina la bun sfarsit si sa il abandonez
asta niciodata...sunt constienta ca as comite un pacat imens, de neiertat dar totusi..nu ma pot numi o criminala cu sange rece
prefer avortul decat abandonul
clara..fiecare cu povestea lui.oricum merci :*
0
26-04-2013, ora 15:50
cris_geo
Nu este medic/terapeut
cris_geo
si tin sa precizez ca nu banii sunt o problema, desi poate nu acum cand sunt mici..dar mai tarziu va fi mai greu, doar ca mi-e rusine fata de parintii mei, fata de neamuri..de tot.in ziua de azi multi abia daca mai fac un copil..eu am 3..dupa sufltul meu si baieti si fetita, dar inca unul.e mult si pt corpul meu...
0
26-04-2013, ora 16:18
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ cris_geo

Lasa-l in tara pe ultimul, si roaga-i pe parintii tai sa ti-l creasca.
0
26-04-2013, ora 16:36
smaralde
Nu este medic/terapeut
smaralde
Cristina nu ceea ce vor spune altii conteaza... tu stii cel mai bine ce este bine pentru tine si familia ta. Cu tine trebuie sa traiesti pana in ultima zi a vietii tale. Asa ca tu esti cea care trebuie sa decida pentru tine ce-i mai bine. Iti doresc sa iei hotararea cea mai inteleapta.
0
28-04-2013, ora 11:39
Verbina
Nu este medic/terapeut
Verbina
Autor: cris_geo:
"nu banii sunt o problema, desi poate nu acum cand sunt mici..dar mai tarziu va fi mai greu, doar ca mi-e rusine fata de parintii mei, fata de neamuri..de tot.in ziua de azi multi abia daca mai fac un copil.. eu am 3"


Cris, oamenii care (prin practicarea avorturilor şi a metodelor abortive) au doar un singur copil... sunt ucenicii CULTURII MORŢII. De aceea şi vin asupra lor tot felul de MESAGERI AI MORŢII: criza, şomajul, executările silite, închiderea spitalelor, disperarea, depresia, destrămarea familiei, viaţa de boschetar.

Dacă banii nu reprezintă o piedică, dacă starea de sănătate nu îţi impune nişte limitări drastice, să dai naştere acestui copil. Ia aminte la tine şi la cei din jur. O inteligenţă divină ţi-a hărăzit bunăstare. Dacă tu refuzi să înmulţeşti talanţii (copiii), pe care ţi-i trimite voinţa divină... să nu te miri când abundenţa va pleca de la tine.
0
28-04-2013, ora 13:13
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ smaralde

E la mintea cocosului ca "sa ucizi" nu e o hotarare inteleapta, ci cea mai mare crima ce se poate face.
Ai grija la ce indrumi printre randuri lumea sa nu atragi mania lui Dumnezeu asupra ta.

Mai bine taci decat sa sfatuiesti lumea la pacat.
0
28-04-2013, ora 21:57
Verbina
Nu este medic/terapeut
Verbina
Referitor la snobismul neamurilor, care au păreri critice referitor la numărul copiilor (aduşi de tine pe lume), sper să îţi fie întru ajutor câteva pagini foarte frumoase scrise de filosoful Ernest BERNEA.

Despre simplitate - Schitul Darvari - Bucuresti


Paşti fericit şi cuget curat întru decizia fundamentală, pe care trebuie să o iei.
0
28-04-2013, ora 22:51
Verbina
Nu este medic/terapeut
Verbina
Mai menţionez faptul că voinţa divină acţionează inclusiv printr-o LEGE REGRESIVĂ, plătind avorturile inclusiv prin şubrezirea sănătăţii copiilor DEJA născuţi.


http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iubirea-in-familie/13877-tinerii-familia-si-copii-nascuti-in-lanturi
0
21-12-2013, ora 10:59
ali2000
Nu este medic/terapeut
ali2000
Buna...am si eu o intrebare e normal ca la 2 saptamani dupa avort sa iti vina CHEAGURI DE SANGE?
0
27-12-2013, ora 00:45
ShAmira
Nu este medic/terapeut
ShAmira
Daca au ramas resturi e normal ali 2000.daca a fost foarte bine curatat poate sa nu mai fie deloc sangerare nici dupa 2-3 zile
0
27-12-2013, ora 00:55
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cele care ati facut avorturi sa faceti de 40 de ori Canonul de pocainta al Domnului nostru IIsus Hristos pentru cei avortati.
Trupurile lor zac pe undeva prin gunoi, dar sufletele lor exista si trebuie sa va rugati si sa faceti milostenie in permanenta pentru ele. Caci si ei sunt copiii vostri.

Altfel aveti voi probleme in viata, de sanatate, saracie, loc de munca, certuri in familie, vi se imbolnavesc copiii si nu stiti de ce.
Sufletele copiilor avortati nu merg in Rai, ci intr-un loc unde este intuneric. Trebuie rugaciune si milostenie multa sa fie scoase de acolo.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  •