urgent !!! e insarcinata !?!?!?!

31-03-2008
george_mtb
Nu este medic/terapeut
george_mtb
am si eu o urgentaaaaaaaa!!!!!!!!!!in urma cu ceva timp am avut contac sexual cu prietena mea ( neprotejat ) dar nu mi-am dat drumul.asta s-a intamplat inainte de ciclu.knd trebiua sa ii vina, i-a intarziat vreo 5-6 zile dar pana la urma a venit insotit de dureri mari de burta de sani si de spate si de scurgeri mai slab cantitative decat de obicei!ar putea fi vorba de o sarcina !?!?!?Va rog dati-mi un raspuns cat mai sigur si mai sincer!!!Va multumesc anticipat !!!!
1 comentarii
0
31-03-2008, ora 00:00
anelise
Nu este medic/terapeut
anelise
Cel mai simplu si sigur este sa-i iei un test de sarcina de la farmacie ( de preferat ar fi unul care poate fi efectuat in orice moment al zilei - 80.000 lei vechi ). In situatiile astea poti fi mai nerabdator sa aflii cum sta treaba. Dupa parerea mea este cel mai sigur ( dat fiind faptul ca poate depista si o sarcina de cateva zile ). Daca iese pozitiv mai aveti de asteptat aproximativ 4-5 saptamani ( saptamana de sarcina are 6 zile nu 7 ). Atunci va trebui sa faca o ecografie sa vada daca este intra sau extrauterina ( din pacate testul iese pozitiv in ambele situatii ). Daca in uter nu se vede sac embrionar atunci fuguta la un chirurg - singura varianta este operatia de URGENTA!. Daca este sarcina intrauterina - voi stiti ce faceti mai departe.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici