urgent...papanicolau

20-02-2008
scorpions
Nu este medic/terapeut
scorpions
Am facut testul papanicolau si mi-au iesit urmatoarele rezultate, va rog sa imi spuneti ce poate fi?diagnosticul care mi-i s-a pus este de anexita..este corect?si care ar fi tratamentu pe care ar trb sa il urmez?
Evaluarea calitatii frontiului:satisfacatoare.Modificari celulare benigne, frecvente PMN.Status hormonal compatibil cu varsta si anamneza.Citodiagnostic Babes Papanicolau clasa 2.Alte bacterii:flora cocobacilara.Modificari reactive asociate cu :inflamatie.fRFrotiu inflamator, infectios cu modificari celulare voetine(sau ceva de genu asta am inteles).va rog sa imi rasp
3 comentarii
0
26-02-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
In nici un caz nu se pune diagnostic de anexita pe urma unei citologii Papanicolaou.Anexita inseamna inflamarea anexelor uterului(trompe sau ovare).Testul Papanicolaou v-a iesit in limite normale, numai ca aveti o infectie vaginala si din citologie nu se stie natura ei.De aceea este indicat sa completati analizele cu examen de secretie vaginala, culturi col, Ag. Chlamydia si Mycoplasma/Ureaplasma.In functie de rezultat veti primi si un tratament adecvat.
Toate cele bune.
0
26-02-2008, ora 00:00
scorpions
Nu este medic/terapeut
scorpions
Multumesc pt rasp dv.Am facut un examen de secretie iar medicul ginecolog mi-a sp ca mi-a iesit o secretie mai urata, si mi-a dat sa iau macmiror ovule.Oare isi va face efectul, reprezinta tratamentul corespunzator?
0
27-11-2008, ora 11:00
claudet
Nu este medic/terapeut
claudet
ajutati-ma sa postez si eu o intrebare.sunt incepator.raspunsuri la intrebarile altora am resit.dar eu cum unde postez intr?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testul Papanicolau
  • Am făcut testul Papanicolau. Ce înseamnă rezultatul?
  • Testul Babeș Papanicolau ar putea ajuta la depistarea mai multor tipuri de cancere ginecologice
  • Cum se depistează cancerul de col uterin?
  • Rezultat Papanicolau anormal - ce urmează?
  • Ce înseamnă celule endocervicale prezente (explicații)
  •