urgent!!!

19-02-2008
zuzzu100
Nu este medic/terapeut
zuzzu100
in urma cu aprox. 2 ani sotului meu i-au aparut in cap, mai exact in varful capului 4-5 umflaturi de cca. 1 cm fiecare si care la atingere aratau ca au sub ele un lichid, ceva. s-au spart pe perna in timpul noptii si a curs de acolo un lichid format din sange, ceva galben, si asa cum se formeaza la un cos mare.a facut numeroase controale la medici chirurgi, dermatologi, internisti care i-au prescris pe rand:augmentin, hairgrow, doxiciclina, gentamicina, cefuroxim si altele pe care nu le mai retin. am uitat sa spun ca in locurile acelea i-a cazut parul.diagnosticul a fost: chisturi sebacee la nivelul scalpului, foliculita infectata la nivelul scalpului.a fost operat, adica l-au taiat fara anestezie si au curatat acolo de mai multe ori in zile diferite, ii lasau inauntru si mese de tifon sa absoarba peste noapte, si la un moment dat a refuzat sa mai mearga acolo pt ca medicul i-a spus ca o sa-t taie pe tot scalpul pt ca umflaturile comunicau intre ele si se scurgea lichidul ala din unele in altele si de aceea nu se videcau.mentionez ca inciziile erau mici 4-5 milimetri si nu s-au mai inchis de atunci, continuand sa supureze un fel de puroi cu sange, ceva.am fost la un medic dermatolog care i-a spus ca are foliculuta si i-a prescris vaccin stafilococici tip d pt ca era infectat cu stafilococ auriu.a facut tot vaccinul si nu a fost nici o imbunatatire.pe parcursul timpului medicii i-au mai prescris antibiotice aiurea, adica i-au facut o antibiograma careia i-a venit rezultatul in aceeasi zi si a luat doxiciclina 3 luni zilnic 1 la 12 ore.fara rezultate de nici un fel. in urma cu 2 sapt am facut o antibiograma la o clinica privata care a venit la 7 zile si din care a reiesit ca era stafilococ auriu si era sensibil la cefuroxim, gentamicina si era rezistent la doxiciclina pe care o luase 3 luni degeaba. am luat cefuroxim 7 zile 1 la 12 ore si nici un rezultat. ele supureaza in continuare. mentionez concluzia medicului dermatolog: s-a infectat cu stafilococ auriu in timpul efectuarii cursurilor pt politie-este cadru MAI- de la sepcile si masinile de tuns din scoala.afectiunea a aparut la 2-3 luni dupa ce a ajuns la scoala respectiva.daca il apas pe locurile respective usor nu-l doare deloc dar daca apas mai tare zice ca il doare tare, ca atunci cant ne doare un cos mare, adanc. nu stim ce sa mai facem si unde sa mai mergem, nu stim daca diagnosticele sunt bune si nu intelegem de ce nu se vede macar o imbunatatire de 2 ani. si ma ingrijorez sa nu-l afecteze cumva si faptul ca de asa mult timp are alea in cap si sunt mereu pline cu lichidul ala care curge mereu. exista riscul acesta? va rog din suflet sa ma ajutati pt ca suntem disperati!!!! multumesc!
2 comentarii
0
18-03-2011, ora 20:56
Inina
Nu este medic/terapeut
Inina
Chiar daca nu mai este de actualitate cazul, sfatul de a-l consulta pe dr Petre Kozac nu poate face decit bine.
Multa sanatate !
0
25-07-2011, ora 20:35
lexa88
Nu este medic/terapeut
lexa88
FURUNCULOZA AJUTOOOOR!!!!!! va rog din suflet daca puteti sa mi spuneti d eunde fac rost de vaccinul stafilococic. am fost depistata cu furunculoza si mi s a prescris acest vaccin. din cate am inteles institutul cantacuzino nu l mai fabrica..de unde il iau? va rog mult sa ma ajutati!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul