urgent!!!!

08-06-2008
dani2time
Nu este medic/terapeut
dani2time
am si eu o intrebare.de obicei fac sex cu prietenul meu neprotejat pt ca isi da drumul afara.luna trecuta mi-a venit ciclul pe 4 mai dar luna asta suntem in 8 si inca nu mi-a venit si nici nu da un semn sa vina.e posibil sa fiu insarcinata?si cam dupa cate zile de la intarzierea ciclului trb sa imi fac test de sarcina????
1 comentarii
0
08-06-2008, ora 00:00
vulpisica
Nu este medic/terapeut
vulpisica
Draga mea, este posibil sa fi insarcinata.Inainte de ejaculare se secreta un lichid care poate contine spermatozoizi, asa ca aceasta metoda de contraceptie are un procentaj foarte mare de nereusita.Fa urgent un test de sarcina, pentru ca daca este pozitiv si nu-ti doresti un copil, conteaza fiecare zi care trece.In cazul in care scapi de data aceasta, iti recomand sa nu mai crezi povestile baietilor si sa iti iei mijloace de protectie eficiente atat in potriva sarcinilor nedorite cat si impotriva bolilor transmisibile.Nu vreau sa fac pe moralista, dar in cazuri de acest gen sarcina este cel mai mic rau care se poate intampla.Succes si fuguta la farmacie!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul