uree serica nivel scazut - sunt insarcinata?

22-04-2008
farfallina
Nu este medic/terapeut
farfallina
Mi-am facut de curand niste analize de sange si concentratia ureei a iesit 13, 5, in conditiile in care valorile normale sunt cuprinse intre 20 - 50. Am aflat ca astfel de scaderi se intalnesc in cazurile: "fiziologic la copii si gravide,
aport proteic scazut, afectiuni hepatice grave insotite de perfuzii a la long cu lichide sarace in electroliti ".
Mentionez ca am 22 de ani, am suferit de tbc pulmonar in urma cu 4 ani, perioada in care am luat pe langa medicamente si un hepatoprotector, apoi diane 35 in 3 serii timp de mai multe luni pt tratarea acneei, fara hepatoprotector.
Am facut sex in urma cu 19 zile, dar am schimbat vreo 3 prezervative. Am facut si un test de sarcina dimineata, unul barza si celalat ozone, ambele au iesit negative. Imi este teama pentru ca imi intarzie menstruatia cu 10 zile. Ciclul il am deobicei neregulat. Mi s-a mai intamplat sa intarzie cu mult timp in urma, datorita stresului si scaderii in greutate. Ce-i drept, am slabit vreo 2 kg in ultima luna.

Rog raspuns.
1 comentarii
0
22-04-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
Daca testul de sarcina a iesit negativ si au trecut 10 zile dupa ce v-a intarziat menstruatia inseamna ca nu sunteti insarcinata.Daca aveti menstruatii neregulate ar fi indicat sa luati anticonceptionale-va veti proteja astfel de o sarcina nedorita si veti avea si menstruatia regulata.
Toate cele bune.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul