m-am trezit de dimineata cu urechile infundate

17-10-2009
ionela_balanta
Nu este medic/terapeut
ionela_balanta
buna ziua.m-am trezit de dimineata cu urechile infundate si cu o presiune puternica la nivelul lor simt ca-mi trece un tren prin cap, nu am dureri doar o senzatie foarte neplacuta. ar trebui sa merg la ORL? VA MULTUMESC
5 comentarii
0
17-10-2009, ora 12:45
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Eu cred ca ai racit putin ; ia-ti de la farmacie Paracetamol sinus si ia azi si maine.Imbraca-te mai bine, iar daca luni va fi la fel sau mai rau, mergi la ORL.
0
25-10-2009, ora 13:58
ionela_balanta
Nu este medic/terapeut
ionela_balanta
Multumesc mult mi-ati fost de ajutor intradevar am luat paracetamol sinus si mi-a trecut in doua zile.Am 30 de ani si nu am avut niciodata un asemenea simptom, i-mi puteti spune despre ce a fost vorba?
Multumesc mult.
0
11-07-2010, ora 21:59
chetzo
Nu este medic/terapeut
chetzo
Buna seara, am si eu o problema...am fost azi la plimbare pe deal si m-a prins ploaia, cand am ajuns acasa mi-am simtit urechiile infundate, in special urechia stanga. m-am tinut de nas si am suflat usor si ma doare foarte tare urechea stanga, doar atat. Oare de la ce poate fi? Am mai patit chestia asta o singura data dar mi-a trecut. am 23 de ani. multumesc !
0
21-02-2011, ora 13:17
adelina009
Nu este medic/terapeut
adelina009
buna, m-am trezit cu urechea stanga infundata intr-o dimineata, si nu mam speriat foarte tare deoarece am fost racita si am zis ca odata cu raceala va trece si asta, dar raceala a trecut si urechea tot infundata a ramas.am luat o seringa de la farmacie si am umpluto cu apa calduta apoi am apasat cu presiune de cateva ori si mi sa desfundat, dar aud cam ciudat (ca si cum as fi stat mult cu capul sub apa), e vreo problema asta? va trece de la sine? trebuie sa merg la ORL?va rog daca puteti sa-mi dati un raspuns...
0
03-07-2012, ora 05:30
Torrres95
Nu este medic/terapeut
Torrres95
Acum ca e vara mai merg cu prietenii la cate'o baie sa ne racorim daca intru cu capul sub apa rapid mi se infunda urchile pentru ca nu reusesc sa imi curat bine acestea niciodata.Mi'e frica sa merg la ORL asa ca o tot las asa.Astazi cand m'am trezit am constatat ca am si cealalta ureche infundata mai patesc asa de multe ori tin sa precizez.Nu ma doare, nu nimic.Doar simpt ca am ceara in urechi si daca introduc degetul cand il scot e plin de ceara.Ce ar trebuii sa fac sa scot aceste dopuri(fara medic ORL)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Urechi înfundate
  •