Forum medicina | Forum sanatate

ureaplasma

06-02-2009, ora 20:18
Autor: lylyk
Buna ziua. Sunt insarcinata in 27 saptamani. La inceputul sarcina mi-a iesit ureaplasma pozitiv >10000, in saptamana 16 am facut tratament cu azitromicin si eu si sotul, acum am refacut analiza si a iesti iarasi pozitiv , este drept cu valoare < 10000. Ce pot face in continuare? Pot merge in continuare cu tratament, pana cand? Cum il fecteaza pe bebe? Multumesc
2 comentarii/raspunsuri
08-02-2009, ora 07:57
Autor: Casa drhouse | Dr. Balcan Anisoara - Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Trebuie sa faci tratament in continuare pana dispare acest microb.Infectia cu ureaplasma poate afecta fatul, favorizand nasterea prematura sau infectii neonatale.Tine legatura cu ginecologul tau si ia din nou antibiotic [Azytrox, Sumamed, ovule ] si verifica secretia vaginala dupa fiecare serie de antibiotic.Ai rabdare caci mai ai putin pana nasti.Numai bine!
11-09-2009, ora 20:18
Autor: DrAgu
Ureaplasma la un titru mic nu aduce probleme mari in sarcina. O infectie de *10000 poate da neplaceri.
Ureaplasma este flora normala vaginala si numai colonizarea ei excesiva cauzeaza neajunsuri.

27-11-2010, ora 10:00
Primul magazin online destinat exclusiv cosmeticelor minerale - Glamy.ro

Acum exista un magazin online destinat exclusiv cosmeticelor minerale. Cosmeticele minerale au devenit un nou trend in domeniul infrumusetarii. Marele lor avantaj (printre altele) este ca sunt naturale: nu contin parabeni si alte substante, ce se gasesc in cele mai multe cosmetice "clasice", demonstrate a fi toxice pentru organism.
Promotie temporara: 25 RON cadou la crearea contului, fara nici o obligatie de cumparare (ii poti folosi daca si cand ai chef) + transport gratuit in toata tara
Viziteaza www.glamy.ro - magazinul online de cosmetice minerale.
Logare membri

Am uitat datele de logare! Prima data? Inregistreaza-te!

PARTENERI: Ministerul Sanatatii | Medici stomatologi | La psiholog | SANA - revista ta de sanatate | Pentru copii | Farmacie online | Cosmetice minerale - magazin online | Ghid turism