unghii crescute deformat

24-01-2010
cristeanicolae
Nu este medic/terapeut
cristeanicolae
Buna ziua,
Am 43 de ani si in urma cu 15 ani am fost diagnosticat cu onicomicoza la unghiile de la picioare si apoi si la cele de la maini.Mi-au fost extrase prin interventie chirurgicala, am urmat apoi un tratament medicamentos si injectii locale, analizele ulterioare au confirmat ca ciuperca disparuse. Problema care a ramas si care persista si astazi este ca unghiile au crescut neregulat si au un aspect foarte neplacut.Orice informatie referitoare la cazuri similare, indrumare catre un specialist ar fii binevenite. Multumesc.
6 comentarii
0
24-01-2010, ora 16:03
Dr. Akram Salem
Dermatovenerologie, Bucuresti .Mihai Bravu 444
Dr. Akram Salem
poate ati avut ciuperca dar este posibil ca smulsul unhilor a agresat radacina unghiei si orice traumatism pe radacina unghiei afecteaza forma ei...ati facut analiza pt ciuperca inainte sa o scoateti??
0
08-02-2010, ora 14:55
tweetici
Nu este medic/terapeut
tweetici
Buna ziua

Am avut si eu o pb cu un colt care a ramas incarnat dupa ce la pedichiura nu mi-a scos totul si mi s-a infectat de a ajuns sa imi iasa parca pielea de sub unghia unde ramasese coltul.
Am mers la Dr, si mi-a taiat un sfert din unghie, afland ca doamna minunata pedichiurista mi-a lasat acolo un colt care imi intrase extrem de adanc in piele. nu stiu daca am facut bine taindu-mi acea bucata de unghie, oricum acum faptul este consumat. Ideea este, ce trebuie eu sa fac acum ca sa se vindece zona mai repede, au trecut 5 zile de la interventie, si vreau sa stiu ce trebuie sa urmez ca pasi sa nu imi fortez degetul ca unghia sa creasca ok insa sa si pot merge normal. Cam in cat timp voi putea purta pantofi din nou? va rog mult un sfat si va multumesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
14-02-2010, ora 17:33
cristeanicolae
Nu este medic/terapeut
cristeanicolae
Pentru drAkram:
Am facut analize si inainte si dupa extractie.Recent, intr-o discutie cu un cadru medical am fost indrumat sa folosesc Fluconazole Teva timp de 6 luni de zile, intr-un caz similar afectiunii mele, acesta a dat rezultate.Astept un sfat, o indrumare deoarece este o situatie mai putin intalnita.
0
14-02-2010, ora 18:27
tweetici
Nu este medic/terapeut
tweetici
Buna ziua domnule doctor, nu, nu am avut ciuperca, dupa pedichiura a m-a taiat efectiv i-a scapat foarfeca, si inaiuntru a ramas o bucata de colt de pe unghie. nu am stiut, unghia s-a incrant, impingand coltul ce urma sa creasca natural. nu am putut ajunge sa scoatem bucatica ramasa pt ca nici nu stiam de fapt ce a ramas acolo sub unghie...
si de aia mi-a scos jumatate de unghie..;.
sunt ok acum, rana este aproape vindecata, insa asa voi ramane cu jumatate? nu voi mai putea purta pantofi? in cat timp creste sau ce trebuie facut ca sa fiu sigura ca va creste sanatoasa noua jumatate de unghie...
mii de multumiri, a fost horror, totul pe viu, m-a traumatizat rau de tooooooot
0
15-02-2010, ora 01:30
Dr. Akram Salem
Dermatovenerologie, Bucuresti .Mihai Bravu 444
Dr. Akram Salem
fluconazol este un antimicotic bun dar dureaza mult sa da rezultat...de ce nu incercat alt medicament care da rezultat mai repede..de exp itraconazol sau terbinafina
0
23-04-2010, ora 22:58
wahaby
Nu este medic/terapeut
wahaby
Buna seara,
Puteti sa-mi dati un sfat cu privire la ce afectiune poate fi aceea care face ca unghiile de la degetele mari de la ambele membre superioare sa creasca deja striate si un pic exfoliate? Ce tratament s-ar potrivi?
Iertati-ma daca am postat gresit !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Remedii eficiente pentru ciuperca unghiei
  • Ciuperca unghiei - ce trebuie să știi?
  • Micoza unghiei și ciuperca piciorului - prevenție și tratament
  •