unghii crapate vertical si tesut crescut, iesit in exterior in portiunea crapata

07-05-2012
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Astazi am mers la supermarket.. Unul foarte cunoscut in Bucuresti.. Dupa cum v-ati dat seama din titlul postului meu, nu a fost o zi la cumparaturi normala, intrucat m-a socat ceea ce am putut vedea si totodata nu inteleg de ce nu am plecat pur si simplu fara a mai cumpara produsele deja selectate.
Cand ajung la casa observ ceva ciudat la caisera, si anume ca avea o plaga pe obraz destul de mare si rotunda, iar o alta cicatrice pe frunte, semn ca a mai avut si acolo o plaga ce era vindecata 90%, si care lasase o oarecare cicatrice suficient de vizibila. Cand am ajuns in fata, am observat ceva in neregula cu unghiile femeii.. Erau practic crapate vertical si avea tesut crescut prin crapaturi. Aratau dezgustator!!!! Deja incepuse sa imi faca bonul, nu mai era cale de intoarcere ( desi as fi putut pleca pur si simplu insa nu mi-am dat seama in momentul respectiv).. In momentul in care am platit ni s-au si atins mainile si am observat inca ceva!!!!! O carne crescuta destul de mare pe degetul aratator langa unghie!!!! Am simtit ca mi se face rau pur si simplu. Totul era dizgratios si de-a dreptul scarbos.
Am cerut sa vorbesc cu un superior care s-a dovedit a nu avea habar cum aratau mainile casierei, desi era de-a dreptul oripilant si mi-e greu sa cred ca nimeni nu a observat-o, mai ales colegele. M-a asigurat ca toti angajatii sunt obligati de catre companie sa faca analize, insa mi-e greu sa cred ca sunt trimisi la dermatologie...
Bineinteles ca m-am speriat ingrozitor si mi-e teama sa nu imi apara si mie acum, mai ales ca mainile ni s-au atins..
Stie cineva ce ar putea fi si daca este contagios?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Unghiile și părul continuă să crească după moarte
  •