un sfat va rog sau indrumare

27-08-2009
llaurflori
Nu este medic/terapeut
llaurflori
am o prob cu mama mea, sufera de mai multe boli printre care si cu fierea.acum 6 sau 7 ani a facut un tubaj de iau scos veninul anul accesta a facut o criza puternica a fost la spital si i sa dat un tratament care nu prea da rezultate.acum am internato din nou mai nou o doare si stomacul si partea dreapta fata cu ochi.nu mai stiu nici eu ce o mai doare.as dori daca ma puteti sfatui ce analize exacte este de facut sau alt remediu.multumesc
4 comentarii
0
27-08-2009, ora 20:11
llaurflori
Nu este medic/terapeut
llaurflori
ea mai este diagnosticata si cu astm bronsic ceva genul asta.
0
28-08-2009, ora 15:44
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Va face probabil ecografie si se va stabili daca vezicula biliara [ fierea ] va trebui scoasa. Daca nici tratamentele nu o ajuta e bine sa se opereze.
0
28-08-2009, ora 18:33
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Incercati un tratament homeopat la un medic cu experienta. Exista remedii excelente si fara efect secundare pt. aceste boli.
0
24-10-2009, ora 12:52
llaurflori
Nu este medic/terapeut
llaurflori
am probl cu fata mai exact mam ars cu o crema si am ramas cu pete pe fata dupa mai multe vizite la diferite cabinete am gasit o doamna doctorita care mia recomandat o crema pt fata are efect dar este si putin cam scumpa pt buzunarul meu.as dori sa stiu urmatorul lucru :dr mia recomandat crema CLARIAL C10.ARE EFECT, SI AM GASIT CEVA DAR NU STIU DACA ESTE BUN DE LA ADN VEGETAL (RADIANCE CELLULAR SERUM )DACA CINEVA MA POATE AJUTA VA ROG MULT.PE EL SCRIE CA ESTE PT PETE.SI IAR CONTRACTUBEX MI LA RECOMANDAT CINEVA DAR IMI ESTE FRICA SA TOT TESTEZ PINA NU AFLU SI PAREREA UNUI/EI DOCTOR/ITE DIN DOMENIU DERMATOLOGIE.MULTUMESC MULT SI ASTEPT INDRUMAREA DMV.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici