un sfat mi-ar fi de mare folos

05-08-2015
mihaiv26
Nu este medic/terapeut
mihaiv26
Marele meu semn de intrebare si ingrijorarea mea este:
de vreo 2-3 saptamani am observat ca buza superioara este oarecum mai decolorata decat reztul buzei in partea de jos si am si niste mici bubite. Nu ma dor nu ma deranjeaza dar ma ingrijoreaza. Am dat cu kanamicina oftalmica si mai nimic.Cand tin gura inchisa se vede foarte putin in partea de dreapta.Buza de jos este ok, gingiile ok, limba ok.sper sa primesc un sfat prietenesc si ma rog Domnului sa nu fie ceva grav.
P.S- sunt fumator lucrez in praf si nu am o dieta corecta
3 comentarii
0
06-08-2015, ora 23:47
Dr. Mariana Grigore
Dermatovenerologie, Bucuresti
Dr. Mariana Grigore
Buna seara. Este imposibil de pus un dignostic doar din descrierea dumneavoastra. Ar putea fi doar spoturi Fordyce (glande sebacee normale, dilatate), care reprezinta o varianta anatomica si nu au nici o semnificatie. Insa fiind fumator, va recomand sa consultati un dermatolog pentru un diagnostic de certitudine.
0
01-09-2015, ora 21:15
mihaiv26
Nu este medic/terapeut
mihaiv26
Îmi puteţi da un sfat???? Nu am timp s ajung la spital.ar putea fi ceva grav???ajutati-ma va rog. Nu mă mănâncă nu mă deranjează, mă stresează psihic.va rog
0
04-09-2015, ora 17:42
Dr. Mariana Grigore
Dermatovenerologie, Bucuresti
Dr. Mariana Grigore
Nu pot sa va dau un sfat daca nu aveti un diagnostic. La fel si cu aprecierea gravitatii leziunilor. Daca va streseaza atat de tare natura lor trebuie sa ajungeti la medic pentru a fi diagnosticat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.