tratament de dezintoxicare cu argila

03-11-2008
Roxyca
Nu este medic/terapeut
Roxyca
Am inceput sa fac un trat de dezintoxicare cu argila Algo pt ca am mai multe probleme de sanatate.Stiu ca la inceputul trat apare o stare de deteriorare a organismului datorita eliminarii toxinelor din organism care dureaza dupa cum scrie si pe prospect 3-4zile.Eu sunt deja in a doua sapt de tratament si ma simt foarte slabita si ametesc destul de tare.Este posibil ca organismul meu sa fie f slabit si aceasta cura sa fie puternica(pe prospectul ei scrie ca nu are nici un fel de efecte adverse).De ce eu ma simt asa si nu plina de energie asa cum ar fi normal?Sa o mai iau si sa mai am rabdare sa-si faca efectul?Daca a mai facut cineva un astfel de trat si s-a mai confruntat cu asa ceva as vrea si eu un sfat.Va multumesc!
3 comentarii
0
03-11-2008, ora 14:56
Roxyca
Nu este medic/terapeut
Roxyca
Precizez ca am 25 de ani si consum foarte multe fructe si legume, mai ales de cand am inceput aceasta cura.
0
03-11-2008, ora 15:09
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
Eu nu am icredere in aceasta argila. Tot medicina clasica este mai verificata. Foarte bine ca consumati legume si fructe, dar sa aveti si aport de proteine ( lapte, oua, branza, carne) La varsta dvs sunt absolut necesare.
Multa sanatate!
0
04-11-2008, ora 21:53
se_ma_k
Nu este medic/terapeut
se_ma_k
Detoxifierea nu decurge cu o slabire a organismului ci dimpotriva... Este important ca in aceasta perioada de detoxifiere sa consumati foarte multe lichide (starile de ameteala)... Daca stresul este foarte puternic (depaseste limita de suportabilitate a organismului) eliminarea toxinelor decurge greoi... Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cură de dezintoxicare după sărbătorile de iarnă
  •