un sfat

25-10-2007
dana preda
Nu este medic/terapeut
dana preda
am avut o sarcina oprita in evolutie la doua luni. primul control ginecologic in timpul sarcinii a fos: lipsa corpului galben si mi s-a dat tratament cu gravibinon si utrogestan, acid folic. Cu toate acestea sarcina mea s-a oprit in evolutie. Am facut o serie de analize pentru diversi microbi cum ar fi:
hiv - negativ
sifilis - negativ
citomeg. - negativ
toxoplasmoxa- negativ
chlamidia- negativ
rubeola-negativ
rujeola-negativ
antitrombina III negativ
anticorpi lupici negativ
fosfolipidici valori normale
porteina C reactiva usor pozitiva
proteina S - 30 valori normale 60-130
Cu aceste analize am fost la doi medici renumiti ginecologi din Craiova si mi s-a spus ca sunt ok inclusiv aceste proteine Mi s-a recomandat sa fac analize genetice.
Am citit mult despre aceste proteine si am mai scris pe saitul dumneavoastra si raspunsul a fost ca viteza de coagulare a sangelui e prea mare si ca asta ar fi cauza acestei sarcinini oprite in evolutie. Acum eu nu stiu ce sa fac pentru ca acesti doi medici Cernea si doctorita Vasile au spus ca nu e nici o probleme cu aceste analize. Poate sa am ceva genetic spun dumnealor. Biopsia din tofoblast nu a aratat nimic altceva de cat sarcina oprita in evolutie. Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie sau ce analize pot sa mai fac pentru a putea sa aduc pe lume un copil sanatos.
Va multumesc
1 comentarii
0
31-10-2007, ora 00:00
mamicaluidavid
Nu este medic/terapeut
mamicaluidavid
si eu am trecut prin asa ceva. sarcina oprita in ev la 7 sapt, in sapt a 8-a am facut chiuretaj...mi s a zis sa revin la 1 luna la control si la analize, timp in care sa nu am contact sexual. Nu am facut inca nicio investigatie. probabil ca imi va da sa fac toxoplasma, listeria (cred ca asa se numeste) si alte teste pt aceste bacterii care provoaca moartea fatului. Sa ai curaj si mai ales incredere in dumnezeu!Mie doctorita mi a zis ca in astfel de cazuri sunt de regula anomali cromozomiale. Asa ca. decat un copil chinuit... mai bine, nu! Ai incredere ca totul va fi bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul