de vreo 2 luni am dureri de burta care trec relativ repede ca niste intepaturi si apoi apar din nou

25-05-2007
cosmina.blue
Nu este medic/terapeut
cosmina.blue
Am 22 ani, F, 1.60 m, 43 kg, nu fumez, beau o cafea la 2 zile.Problema mea este urmatoarea:de vreo 2 luni am dureri de burta care trec relativ repede ca niste intepaturi, si apoi apar din nou, la inceput au fost rare.acestea pot sa zic ca sunt in zona din jurul buricului si putin mai jos. durerile am observat ca au aparut cd am trecut printr-o perioada mai stresanta.rar am mai avut arsuri la stomac, am luat dicarbocalm.tin sa precizez ca tatal meu s-a operat la 45 ani de ulcer duodenal perforat(l-a facut de la stres, suparari, consum aspirina).ma rog sa nu am aceeasi problema mai tarziu, pt ca si eu ma consum foarte mult.ce as putea sa fac?ma puteti indruma catre un cabinet.(sunt studenta in bucuresti, medicul meu de familie este in provincie).astept parerile dumneavoastra, va multumesc.
5 comentarii
0
09-06-2007, ora 00:00
ramona1979
Nu este medic/terapeut
ramona1979
Buna,
Cind ai facut ultima ecografie?
Sau examenul croporazitologic?
Imi poti trimite adresa ta de mail?
0
09-06-2007, ora 00:00
cosmina.blue
Nu este medic/terapeut
cosmina.blue
buna ziua.ecografie abdominala nu am facut niciodata, examen copro acum vreo 2 sapt, a iesit negativ(m-am gandit la el, ca am mai avut probleme, imi mai ieseau lamblii).saptamana viitoare merg la medicul de familie, si sper sa ma indrume catre un medic specialist, si sa fac niste investigatii. Multumesc
0
17-06-2007, ora 00:00
teo teo
Nu este medic/terapeut
teo teo
buna sunt noua pe forum si veau sa cer sfatul unui medic.
la internare am avut TGP 63 la externare 78 si TGO la internare 36 la externare 47. S-a precizat diagnosticul de SINDROM CITOLITIC HEPATIC FARA ETIOLOGIE PRECIZATA. Eu prezint dese ameteli, dureri de cap, stare generala proasta si fatigabilitate. Aceste simptome le am de un an de zile. Am facut diverse tratamente cu LAGOSA si farcovit. PEV cu glucoza 10%+ aspatofort si ampicilina. nu am simtit nici o ameliorare.
acum urmez tratament cu LAGOSA, SERMION, DETRALEX+5PERFUZII CU VITAMINE DIN COMPLEXUL B.
Va rog sa-mi sprecizati daca este bun acest tratament si eventual un prognostic la evolutia bolii in raport cu tratamentul indicat.
VA ROG sunt disperata ca am numai 40 ani.
-
0
18-02-2009, ora 17:25
veveritza
Nu este medic/terapeut
veveritza
Buna ziua, aseara ma intepe in jurul buricului...si eram balonata, m-am ingrijorat un pic dar intepaturile au trecut dupa somnul de noapte.Ar putea fii ceva legat de Pepsi?ca am baut aseara vreo 2 pahare?posibil sa deranjeze stomacul asa de mult, si mai ales seara?Multimesc mult.Astept un rasp.
0
19-03-2010, ora 13:16
simoclau
Nu este medic/terapeut
simoclau
Buna,
ma numesc Simona. mamei mele zilele trecute i-a fost diagnosticat un ulcer perforat la stomac.. are un tratament pe 6 luni de zile dupa care trebuie sa mearga din nou la control.
am citit multe bloguri si articole per internet pana mi s-a facut "pielea de gaina".. va rog si eu sa mi dati ceva sfaturi in legatura cu ceva regimuri pentru ulcerul perforat. va multumesc mult in anticip!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de burtă
  • De ce burta femeilor are o formă diferită față de cea a bărbaților?
  • Durere de burtă
  •