un raspuns va rog..

24-05-2010
ciubuca
Nu este medic/terapeut
ciubuca
Folosesc anticonceptionale de cateva zile (mai exact de 12 zile)si sangerez.am fost la medic p data de 29 aprilie, am fost diagnosticata cu colpita-tratament ovule tricomicon..si mi-a prescris si anticon.la cererea mea(karissa)..trebuia sa imi vina menstruatia p data de 17-18mai si mi-a venit p 12mai(precizez k nu am un ciclu regulat), am inceput sa iau anticon.din prima zi de ciclu cum era pe prospect si cum mi-a explicat domnul doctor...am fost 3 aproape 4 zile la ciclu..apoi dupa terminare la 2 zile au aparut niste picaturi de sange..si azi e 24 mai si inca sangerez putin...si nu e tot timpu sange, apare si o secretie maronie sau sange amestecat cu maroniu(putin mirositor)..nu stiu ce mi se intampla! am citit prospectu de mai multe ori si am vazut k poate sa apara o mica sangerare dar mie mai frica de scurgerea asta maronie..
Va rog sa ma ajutati!!
2 comentarii
0
25-05-2010, ora 09:26
krmanush
Nu este medic/terapeut
krmanush
nu sunt doctor, dc un doctor citeste mesajul tau ar fi bine sa/ti raspunda, dar parerea mea este ca scurgerea maronie e tot sange.Doar ca din cauza faptului ca nu sangerezi mult si continuu, sangele se transforma intr/o scurgere maronie, ca in ultimele zile de menstruatie.Fapul ca uneori apare si sange cu secretia maronie inseamna ca sangerarea a reinceput si elimini atat sangele dinainte care inca nu/l eliminasei cat si sangele de la noua sangerare.Asa cred eu si imi cer scuze fata de doctorii care raspund mesajelor dc gresesc...Multa sanatate!
0
25-05-2010, ora 23:14
ciubuca
Nu este medic/terapeut
ciubuca
multumesc mult pt parere...am publicat si in alta parte, sper sa primesc cat mai multe pareri!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul