un raspuns, va rog: menstruatie neregulata, sarcina?

07-12-2007
akima
Nu este medic/terapeut
akima
iau logest de aprox un an, si nu am un ciclu foarte regulat (in sensul ca duminica ttermin pastilele, iar mar menstruatia imi poate veni si joi). problema e ca acum e deja vineri si inca nu mi-a venit. nu cred ca sunt insarcinata deoarece am luat pastilele corect. puteti sa imi oferiti o explicatie?
9 comentarii
0
07-12-2007, ora 00:00
akima
Nu este medic/terapeut
akima
P.s. : am facut si 2 teste de sarcina si au iesit negativ...chiar va rog sa imi dati un raspuns pentru ca nu imi dau seama ce se intampla..
0
07-12-2007, ora 00:00
alinna
Nu este medic/terapeut
alinna
ciclul poate sa-ti vina in oricare cele 7 zile de pauza.Mai asteapta, dak pastilele le-ai luat corect nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji
0
08-12-2007, ora 00:00
akima
Nu este medic/terapeut
akima
intrebarea mea acum este :daca pana luni cand trebuie sa incep o noua folie nu imi vine ciclul..ce ar trebui sa fac?? chiar nu imi dau seama ce se intampla..testele de sarcina indica si sarcinile extrauterine? as dori raspunsul cat mai urgent va rog..multumesc
0
09-12-2007, ora 00:00
horica
Nu este medic/terapeut
horica
draga akima nici mie nu mi-a venit menstruatia intr-una din cele 7 zile, dar de la alte pastile, stai linistita si daca nu iti vine du-te si fa un control ginecologic, poate e vremea sa le schimbi sau poate ai racit1stai linistita, daca le-ai luat corect nu ai de ce sa-ti faci griji!!
0
09-12-2007, ora 00:00
ralucka
Nu este medic/terapeut
ralucka
am si eu o intrebare, folosesc de 3 ani desorelle iar aseara am uitat ultima past si am luat-o cu 5min inainte de terminarea celor12 ore in care o poti lua fara sa patesti nimic, acum trebe sa folosesc si alte metode de contraceptie? sau sunt si asa in siguranta? dar despre pilula de a 2 zi, ce sti8ti? ce pret are?
0
10-12-2007, ora 00:00
horica
Nu este medic/terapeut
horica
ralucka, avand in vedere ca era ultima pastila eu cred ca nu ai avea motiv sa-ti faci probleme, dar ca sa fi sigura ar trebui sa te protejezi pana iti vine menstruatia, pastilele de a2a zi sunt cam in jur de 20 lei asa stiu eu, dar avand in vedere ca iei deja pastile nu e contraindicat sa le iei??nu sunt sigura dar intereseaza-te daca te hotarasti sa le iei ca sa nu ai probleme!
0
10-12-2007, ora 00:00
ralucka
Nu este medic/terapeut
ralucka
scuze dar nu era ultima pastiluta ci a3 pasty dar am avut un contact sexual neprot la 3 zile dupa terminarea ciclului? cate zile dupa finish poti sa o fc linistit?dar sigur?
0
10-12-2007, ora 00:00
horica
Nu este medic/terapeut
horica
daca ai putea fi putin mai specifica.stiu ca exista un grad mai ridicat de risc atunci cand uiti o pastila la sfarsitul sau la inceputul foliei.nu inteleg din ce ai zis cum s-au intamplat chestiile.erai la a3a pastila de la inceputul foliei?si cu 3 zile in urma acelei pastile ti s-a incheiat menstruatia?totusi avand in vedere ca ai luat-o in limita celor 12 ore nu cred ca ai avea probleme!fa un test de sarcina dupa 7 zile de la contact si vei stii sigur dar eu sincer cred ca nu ai de ce sa te stresezi!stiu fete care le luau una dimineata, una seara, adik foarte haotic fara nici un program si tot nu au ramas insarcinate asa ca fi linistita!!dar daca totusi nu poti sta linistita, fa un test sau un un control ginecologic care pe langa ca te calmeaza iti mai arata si starea ta de sanatate!iti spun asta pt k am fost si eu in pozitia ta!
0
10-12-2007, ora 00:00
Nicolae_stroe
Nu este medic/terapeut
Nicolae_stroe
D-ra Andra - Elena Stroescu cel mai probabil cauza celor spuse de dumneavostra e ca sunteti un pic defecta din nastere.Mai vorbim noi fi sigura de asta !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ciclul de două ori pe lună
  •