un pacient pierdut

24-01-2012
mraa
Nu este medic/terapeut
mraa
Buna ziua... in trecut am avut un atac de panica care s-a terminat destul de urat...am fost internat intr-un spital din germania dupa care m-am intors in romania si am fost internat la bucuresti cateva zile, mi s-a dat un tratament 'romparkin 2mg, deepakine Chrono 500mg, rivotril clonozepam 2mg, cipralex 10mg ' o perioada sa spunem de 2 saptamani lam urmat...apoi l-am intrerupt si am inceput iar sa fumez marijuana.am tot timpu stari depresive, cateodata chiar duse la extrem, inainte sa fac un lucru ma tem si ma inchid in casa imi inchid telefonul, tresar la orice sunet...pfff nu stiu ce sa fac...viata mea numai are nici un rost si am pierdut sa spun asa contactu cu lumea, parca traiesc in alta lume si numai pot sa ma integrez in societate si incerc sa ascund asta de toata lumea, in momentul asta am loat 2 pastile rivotril si am citit despre rivotril...si am observat ca multa lume discute si m-am regasit sa spun in unele comentarii. pfff, acum chiar inteleg ca nu trebuia sa intrerup tratamentu...si va spun sincer inainte sa iau rivotril in urma cu 2 ore aveam chef sa fumez marijuana dar acuma ceva s-a schimbat si nu stiu dar ceva mi'a dat curaj sa imi expun problema aici ! va rog frumos daca puteti sa imi dati niste sfaturi ce ar trebui' sa fac, sper sa primesc un raspuns, intr-adevar am renuntat sa mai sper ca pot sa imi revin, dar vad ca sunt multe persoane care intr-adevar au aceleasi problema nu in totalitate dar am vazut si niste commenturi frumoase...care mi'au dat speranta !
10 comentarii
0
24-01-2012, ora 17:26
calogeropoulis aristia
Nu este medic/terapeut
calogeropoulis aristia
draga Antonio, ai facut un pas important realizand ca ai o problema si hoatarandu-te sa iei tratamentul.
Da-o incolo de marihuana, ea este raspunzatoare cu o mare parte din boala ta.
Si eu am anxietate si am invatat sa traiesc cu ea, sa o gestionez. Nu mi-e frica tot timpul. Am multe momente frumoase.
Mult curaj si nu uita, lasa marihuana cat mai departe de tine!
0
24-01-2012, ora 18:29
mraa
Nu este medic/terapeut
mraa
nu ma asteptam sa primesc un commentariu dar se pare ca am nimerit unde trebuia !!!
multumesc frumos...am pornit cu dreptu...de mult numai am avut un subiect la care zambesc, cheers ! :)
0
30-01-2012, ora 23:19
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Si mie mi se intampla sa am atacuri de panica, care sunt slabe, de altfel, iar cand nu am ocupatie, de obicei noaptea, inainte sa adorm, ma gandesc la ceea ce am facut si ma ia cateodata anxietatea.
Depresii nu prea am, doar niste sentimente ca sunt singur, cateodata (de altfel pierd mult timp la calculator si ignor pe ceilalti din jur).
Faza e sa iesi in societate. Fa-ti prieteni cu care ai ceva bun de discutat, care nu iti aduc aminte de trecut si care nu au viciu.
Iesi cu ei si ai sa vezi ca lucrurile se imbunatatesc fara medicamente. :)
Asa am facut eu, doar ca acum m-am certat iar cu prietenii care au facut "traznai". Dar odata cu venirea primaverii, o sa ies si eu la soare si iar o sa fie bine. :)
0
30-01-2012, ora 23:20
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Si nu, nu esti pierdut deloc, esti foarte bine, doar ca nu esti facut pentru droguri, o calitate, sau un defect, depinde cum vrei sa o iei. :)
0
31-01-2012, ora 11:12
mraa
Nu este medic/terapeut
mraa
ticac, you rule ! :)), ma facut sa zambesc comentariu tau ! :X
0
31-01-2012, ora 20:35
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
xD
Am avut si eu depresii de exemplu, azi, dar la mine nu sunt pe perioade lungi. Am starea respectiva 2-3 minute, apoi imi revin, peste 5-10 minute iar am si tot asa, dar daca imi gasesc ceva de facut, uit si imi trece.
0
31-01-2012, ora 20:36
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Apropo, sunt curios sa stiu cum de te-ai internat in spital doar de la atacul de panica, adica ce ai avut.
0
03-02-2012, ora 17:30
luzluz
Nu este medic/terapeut
luzluz
probabil te-a internat in spital pt ca cosumasei ceva...caeu ma duceam la doua zile pe la urgenta si nu m-au internat niciodata...si eu am luat acum multi ani..heroina si tot felul de pastile..nu pot sa zic ca am fost dependenta...dar ajunsesem la spital 9 in buc cu tens 6. daca ma vezi pe strada acum nici macar prin cap nu ti-ar da ca eu as fi putut copnsuma asa ceva vreodata...si totusi sa sti ca sanatatea mea este subreda...asta este...eram mica si proasta..si cu atacuri de panica cred ca tot de la heroina mi s-au tras. asa ca incearca sa nu mai iei daca vrei sa-ti dispara si starile anxioase. drogurile nu te ajuta sa treci peste pbl...succes
0
04-02-2012, ora 15:54
mraa
Nu este medic/terapeut
mraa
pe o autostrada intr-o tara straina. poveste lunga si urata !!!!!!!
sper sa o uit cat mai repede !!!! :)
0
04-02-2012, ora 20:04
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
As vrea sa o aflu, daca se poate.

EDIT: Ai si o stare de anxietate, daca ti-e frica la orice zgomot etc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.