un fel de -ochi-

04-02-2008
camelusatulip
Nu este medic/terapeut
camelusatulip
va scriu pt ca fiul meu de 8 ani are pe un deget de la mana un fel de "ochi"asa se numeste popular in ardeal.arata ca un fel de batatura, dar daca am incercat sa o tai, a crescut si mai mare.acum am observat ca nu mai creste ca un intreg, o bucata de carne ci firisoare mici si urate ca niste viermisori.nu il dor nu il mananca, dar este inestetic si nu stiu ce poate fi. cand am taiat aceasta umflatura nu a curs sange, dar copilul mi-a zis ca l-a durut foarte tare.
va rog sa ma ajutati deoarece nu suntem in tzara si e destul de costisitor mersul la medic si mai dificil de inteles ce mi-ar zice.
va multumesc
1 comentarii
0
10-03-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Se pare ca este un neg sau veruca;daca persista, puteti folosi o crema cu acid salicilic( exista si preparate magistrale )si se elibereaza fara prescriptie medicala; se aplica in fiecare seara, pe neg, timp de o luna, dupa ce copilul s-a spalat cu apa calduta pe maini;aplicati un plasture dupa ce ati uns negul cu crema;il indepartati dimineata; in plus, multivitamine pentru copii ( de exemplu Cavit junior) 1 cpr pe zi pentru 15 zile;Sa repetati cura cu vitamine la 3 luni; Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.