un calmant pe perioada sarcinii?

10-10-2008
Roxyca
Nu este medic/terapeut
Roxyca
Sunt insarcinata in 4 sapt si sufar de spasmofilie insotita de atacuri de panica.Pt calmare inainte foloseam distonocalm sau extraveral medicam care au contraindicatii in sarcina.Ce alt calmant as putea folosi in cazul unei eventuale crize care sa nu afecteze sarcina?Va multumesc!
2 comentarii
0
13-06-2009, ora 11:31
yoanaa
Nu este medic/terapeut
yoanaa
Buna!!!Aceeasi problema o am si eu, sunt insarcinata in 5 saptamani, si inainte luam paluxetil de 20mg 1/zi, acum am vb cu medicul meu ginecolog si mi-a spus ca pot lua la nevoie, diazepam!!!!!Vreau sa spun ca acest medic e foarte bun!!!!!Cine trece, sau a trecut prin aceeasi situatie, astept un raspuns!!
MULTUMESC!!!!!!!!
0
20-10-2009, ora 19:42
cameliagina
Nu este medic/terapeut
cameliagina
Roxy, si aici te-am gasit. Draga mea, eu inainte sa raman gravida am fost la medic psihiatru pentru aceste stari de panica si "frici". Nu le puteam controla. Mi-a dat o sacosa de madicamente, din care am inceput sa iau si dupa o saptamana am facut testul (care ERA POZITIV !!). Am oprit tot si ti-am zis ce iau : picaturi din muguri de tei argintiu si din muguri de smochin, recomandate de ginecolog, care are legatura cu un medic homeopat (sunt prietene, deci am incredere ca nu greseste). Deci, inca o data, si tie si lui Cami, MERGETI LA UN CONSULT LA HOMEOPAT si nu riscati cu pestile. Nu se merita, noi suntem mature, pe cand bebe. nu se poate apara ! Stiti ce mi-a zis psihiatrul cand am intrebat ce fac in crize? A zis : "nimic ! rezisti si le depasesti cumva : ceai (slab), un pahar cu lapte, plimbari, dialoguri cu cei dragi, ocupatie permanenta... si vointa ! Va doresc numai bine. Camelia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina săptămâna 4
  •