umflaturi la san

02-07-2009
fag
Nu este medic/terapeut
fag
buna ziua, am 38 ani si am un copil.am niste umflaturi la sanul stang.cateodata ma doare.2 ani in urma am facut o mamografie si mi s-a spus ca sanii mei nu pot fi vazuti mamografic deoarece se vede totul mat.dar d-na doctor a spus ca sa nu-mi fac griji deoarece nu crede ca ar fi vorba de un cancer.acum umflatura este destul de mare si am inceput sa intru in panica.daca ati vrea sa imi spuneti ce control sa fac.am facut si o ecografie si rezultatul afost mastoza chistica.dar acest control afost acum 2 ani.va rog mult, astept un raspuns de la un medic specialist.mii de multumiri
13 comentarii
0
02-07-2009, ora 20:29
Violeta Botescu
Identitate neconfirmată
Violeta Botescu
Cel mai indicat ar fi sa consultati un medic oncolog. Daca totul e in regula si este vorba doar de o mastoza fibrochistica va recomand tratament prin acupunctura si homeopatie. Aceste metode naturale de tratament medical au rezultate deosebit de bune in timp, fara reactii adverse. Dr Violeta Botescu(www.violetabotescu.ro.)
0
02-07-2009, ora 20:41
fag
Nu este medic/terapeut
fag
mamografia am facut-o la cluj la spitalul oncologic.as mai avea o intrebare.daca aceste chisturi nu au invadat tesutul as putea sa imi extirp sanul?as prefera mai mult asa decat sa traiesc cu frica ca intr-o zi se va agrava si mai mult.oricum de multe ori am zis sa-mi scot glandele mamare.sa nu radeti de mine dar am un copil de crescut si nu am intentia sa il las altcuiva spre crestere.va multumesc di inima pt raspunsul dumneavoastra si daca se poate sa imi raspundeti din nou.mii de multumiri
0
03-07-2009, ora 16:19
simonutza
Nu este medic/terapeut
simonutza
cum sa iti extirpe sanul?asta nu se intampla decat in cazul in care ai cancer de san...eu am 21 de ani, am fost operata la sanul drept de un fibroadenom de 2.2 cm...la institutul oncologic fundeni si pana acum e ok!m-am simtit f bine dupa operatie, nici nu se cunoaste k m-am operat!mergi la control cat mai repede!te pup si iti doresc multa sanatate, curaj si optimism!
0
03-07-2009, ora 16:20
simonutza
Nu este medic/terapeut
simonutza
am uitat sa precizez k m-am operat acum o sapt!
0
09-07-2009, ora 19:43
lyanageorgescu
Identitate neconfirmată
lyanageorgescu
Cel mai bine ar fi un consult la un medic ginecolog-mamografia se coroboreaza cu ecografia, cu tuseul vaginal si cu teste hormonale eventual.Frica de cancer nu ne poate determina sa scoatem toate organele din noi.
0
14-07-2009, ora 21:53
fag
Nu este medic/terapeut
fag
va multumesc tare mult pt raspunsuri.nu frica de moarte ma inspaimanta, sotul meu are cancer in stadiul 4, stiu prin ce trece.gandul ca din cauza unei boli, iti poate ramane un copil care inca e mic, pe mine ma ingrozeste.prefer sa ma lipsesc de un organ care nu mai e bun, decat sa stau cu gandul ca imi poate ramane copilul singur. va multumesc pt tot si multa sanatate.
0
15-07-2009, ora 18:39
lyanageorgescu
Identitate neconfirmată
lyanageorgescu
Am inteles. Mamagrafia trebuie sa se vada, ce ati facut -ori aparatul ori expunerea a fost necorespunzatoare. Fiind in 2 dimensiuni, se asociaza cu ecografia. Amandoua investigatiile trebuie sa fie de calitate si interpretate de specialist radiolog cu practica in mamografie. Nodulii pot exista si sa aiba o cauza hormonala, de aceea trebuie si un examen ginecologic., caz in care tratamentul local nu are efect.Unde locuiti? Ce are sotul Dvs?
0
16-07-2009, ora 22:42
fag
Nu este medic/terapeut
fag
buna ziua, in primul rand vreau sa va multumesc pt raspuns, locuiesc in galati, sotul meu a fost operat de tumoare recto sigmoidian, are anus contra naturi, este in stadiul 4 si mai nou a facut ascita secundara.va dati seama ca situatia noastra nu e tocmai buna.grija mea mai mare e copilul meu decat un san.nu vreau sa risc.situatia la noi in casa e una trista.am facut o ecografie un an in urma si mi s-a spus ca am mastoza chistica, cand a fost operat sotul meu la cluj in 2008, am facut si eu o mamografie si atunci au spus ca nu se vede nimic mamografic.din cat am vazut, nu e ca ma pricep, acel film era tot alb, era o poza mata.nu stiu cum sa explic.imi cer scuze. in o data va multumesc ca ma ascultati.cu respect.
0
18-07-2009, ora 21:09
lyanageorgescu
Identitate neconfirmată
lyanageorgescu
Aveti dreptate. Fiind facuta la Cluj trebuie sa fie OK. Mastoza este fara importanta. de aceea a zis ca nu se vede nimic- s-a referit la tumora. Aveti grija de copil (daca va zic ca trebuie sa fiti mai atenta decat fata de sot. o sa ma considerati o nemernica) Maica Domnului sa va intaresca!
0
08-02-2012, ora 02:13
Coral11
Nu este medic/terapeut
Coral11
Buna ziua, de cateva zile mi-a aparut din senin o umflatura, ca o minge in partea dreapta cam undeva la nivelul coastelor, cam asa se simte, in zona pectorala sa zic insa mai jos putin de pectorali. Mentionez ca sunt baiat si am 20 de ani. M-ati putea ajuta cu o parere cam la ce ma pot astepta si daca pot sa ma tratez fara sa merg la doctor? Poate sa fie de la muschi? sau sa ma fi tras curentul? multumesc anticipat.
0
08-02-2012, ora 22:23
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
varianta cea mai buna si sigura e sa mergi si tu la medicul tau de familie.
0
09-02-2012, ora 01:29
Coral11
Nu este medic/terapeut
Coral11
Da, stiu ca asta ar fi indicat insa eram curios la ce sa ma astept si daca as putea sa rezolv problema cu alte remedii in caz ca ar putea fi si ceva ce se poate trata.
0
09-02-2012, ora 21:13
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
din pacate nu poti. poate fi foarte riscant sa procedezi asa... desigur, poti avea noroc, dar nu e ce as face sau as recomanda eu.

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Metode de ridicare a sanilor fara operatie
  • Estetica sânilor
  • Mastopexia - Operatia pentru ridicarea sanilor (lifting-ul sanilor)
  • Mastectomia preventivă
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  •