umflaturi dureroase

19-04-2007
chinezoaica
Nu este medic/terapeut
chinezoaica
de cateva luni imi apare, inaintea sau in timpul menstruatiei, o umflatura la nivelul organelor genitale. este doar o umflatura, nu o rana propriu-zisa, dar este dureroasa. ma tine cateva zile si apoi se retrage, pentru ca luna urmatoare sa apara din nou. mentionez ca nu apare mereu in acelasi loc. nu am usturimi sau mancarimi, ci doar durere la atingere si o stare de disconfort. as vrea sa stiu ce poate fi, daca reprezinta o problema grava, daca e transmisibila si in ce ar consta tratamentul. multumesc
2 comentarii
0
08-05-2007, ora 00:00
loredaname
Nu este medic/terapeut
loredaname
buna ziua

sunt si eu in aceiasi situatie. iau anticonceptionale Marvelon, dar pentru ca am uitat sa iau o pastila am folosit prezervativul continuind sa iau pilulele, acum trebuie sa imi vina ciclul, astazi sau miine si am sesizat de vreo 2 zile asha pe labila, mai jos, o umflatura ferma la atinger si dureroasa chiar si cind stau pe scaun, de asemenea nu am micarimi sau usturimi sau nimic de genul asta este doar o umflatura dureroasa. Ce ar putea fi ?Un cos sub piele ? Vreau sa mentionez ca la atingere ca si volum este rotunda si tare.
0
11-07-2007, ora 00:00
Suca
Nu este medic/terapeut
Suca
Se pare ca nu sunteti singurele... si eu sunt in aceeasi situatie ca a lui laredaname si de asemenea iau Marvelon... mie mi-a aparuut umflatura cu pricina acum 2 zile. An crezut ca e cos, asa ca nu l-am deranjat.kiar am folosin Clotrimazol unguent. si nimic!
S-ar putea sa fie de la Marvelon? S-au e o simpla coincidenta. de cos?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: