umflatura rosiatica

22-11-2008
Anka26
Nu este medic/terapeut
Anka26
Am fost la un control stomatologic acum vreo 6 luni, am facut o radiografie, mi s-au gasit probleme la 2 maselute ambele trebuind operate. Una pe partea dreapta cealalta pe partea stanga. Mi-am facut curaj si am mers la operatia maselei de pe partea dreapta si fiindca a fost destul de dureros, am amanat cealalta operatie pentru mai tarziu. Intre timp maseluta neoperata s-a rupt mai am doar o parte in exterior. Problema e ca de o saptamana mi s-a umflat gingia din interior si acum gaura din maseaua mea e plina, De precizat ca ceea ce s-a umflat are culoarea rosiatica. Ce ma sfatuiti?
1 comentarii
0
24-11-2008, ora 09:42
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Sa mergeti la stomatolog sa o scoateti. Dar inainte de a o scoate faceti tratament cu antibiotic pt. ca ati facut un abces (infectie) - Amoxicilina 500mg timp de 5 zile: 1cps la 6 ore in primele 3 zile si 1cps la 8 ore in urmatoarele 2 zile. Ideal ar fi daca ati putea sa va programati pentru extractie in ziua 3 sau 4 de tratament cu antibiotic. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul