umflatura la picior

20-05-2010
Monicat
Nu este medic/terapeut
Monicat
Baiatul meu are 1 an si 7 luni si aseara am observat putin mai sus de genunchi, pe partea laterala a piciorului, o umflatura sub piele, ca o boaba de fasole, iar pielea de deasupra era vinata.Mentionez ca inca de la nastere in acel loc el avea un firicel vinetiu, ca o mica vena sub piele.N-am dat importanta, am crezut ca e un semn al lui din nastere dar acum imi fac griji.Va rog sa ma ajutati.
3 comentarii
0
23-05-2010, ora 09:19
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Cel mai probabil este un hemangiom, adica o aglomerare de vase capilare sub piele. Daca creste sau se umfla, e bine sa mergeti cu el la un chirurg pediatru - se pot exiza cu laser.
0
25-05-2010, ora 18:06
Monicat
Nu este medic/terapeut
Monicat
Va multumesc mult ptr. sfat D-na doctor ! Am deja programare pentru o operatie de Hypospadias (fiul meu s-a nascut asa...) si am sa intreb si de acest hemangiom. Nici nu stiti ce griji imi fac pentru aceasta operatie mai ales ca fiul meu plinge doar cind vede pe cineva strain linga el sau chiar cind intram intr-un magazin...Ce as putea sa fac sa nu mai plinga asa?...Credet-ti ca as trebui sa ma ingrijoreze acest comportament anti-social? Daca alte mamici au trecut prin asa ceva, va rog sa-mi scrieti si mie, va rog !!!
0
07-06-2010, ora 09:14
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Incercati sa-l socializati treptat, cateva minute doar cu persoanele noi. In plus, stress-ul dvs. legat de operatie i se poate transmite involuntar si atunci poate fi mai agitat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul