umflatura la operatia de cezariana

27-02-2010
monicutz
Nu este medic/terapeut
monicutz
Buna ziua!
Am si eu o intrebare: acum 4 ani am nascut o fetita prin cezariana. Acum sunt insarcinata in 18 saptamani si de cand a inceput sa-mi creasca burtica am observat in partea dreapta a operatiei o umflatura care cand stranut sau fac efort ma inteapa. Imi puteti spune ce inseamna asta si daca sunt riscuri pentru actuala sarcina?
Multumesc!
2 comentarii
0
28-02-2010, ora 19:14
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
La 4 ani de la ultima cezariana nu mai sunt riscuri. Nu ai bagat de seama, umflatura nu cumva era inca dinainte de a ramane insarcinata ? In mod sigur era o mica hernie abdominala pe care nu ai observat-o.Mergi cu un bilet de trimitere sa te consulte un chirurg si sa-si spuna parerea.
0
01-03-2010, ora 09:13
monicutz
Nu este medic/terapeut
monicutz
Nu o aveam inainte de a ramane insarcinata, sau poate era prea mica si nu am observat eu. Operatia ma mai intepa si inainte si cate odata chiar foarte tare, dar am pus pe seama vremii sau a efortului. Doctorul meu ginecolog mi-a spus sa am grija sa nu se mareasca si sa nu ridic greutati, iar inainte de a intra in operatie sa-i aduc aminte ca sa imi "repare" si acolo. Imi puteti spune mai exact ce este acea umflatura, de la ce s-a format si cand imi va creste burta mai mare ce se intampla cu acea umflatura?

Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul