umflatura la incheietura mainii

14-10-2008
trfcarmen
Nu este medic/terapeut
trfcarmen
Buna ziua.
am 26 de ani si de ceva vreme am observat ca mi-a aparut o umflatura la mana stanga, la incheietura, între cele două oase de la nivelul palmei. la început am tratat-o cu indiferenta dar ea se tot mareste. Nu e dureroasa, dar ma sperie aspectul umflaturii. care sa fie cauza.ce ma sfatuiti sa fac.
multumesc
7 comentarii
0
14-10-2008, ora 00:00
Dr. Daniel Popescu
Identitate neconfirmată
Dr. Daniel Popescu
Poate fi vorba despre un, , chist sinovial, , formatiune benigna care trebuie tratata chirurgical. Consultati un serviciu de chirurgie plastica.
Numai bine!
0
18-06-2009, ora 21:55
matz
Nu este medic/terapeut
matz
buna seara.
am o sora care are sase ani si la incheietura mainii stangi deasupra are o umflatura.A mai avut aceeasi umflatura tot in acelasi loc acum un an dar ia trecut cu aloe...acum nu ii trece.
Tin sa mentionez ca are si la piciorul stang tot la incheietura genunchiului..
multumesc.sper sa imi rsp..
0
26-11-2009, ora 10:59
cosmin gabriel
Nu este medic/terapeut
cosmin gabriel
Buna ziua! Am 17 ani si de cateva zile mia aparut o umflatura tare la incheietura mainii stangi sub tendoane. Nu e dureroasa dar sunt ingrijorat si vreau sa stiu daca este ceva grav. Va rog sa imi dati niste sfaturi. Va multumesc.
0
21-03-2010, ora 23:40
Dmc2
Nu este medic/terapeut
Dmc2
Am de aproape un an, o umflatura la mana stanga deasupra palmei. Aproape de degetul mare pe inchietura este ca un os sau zgarci nu imi dau seama, nu ma doare dar esre inestetica ce as putea face? Daca apas pe ea nu mai este tare parca se infunda in piele nu stiu ce este
0
22-03-2010, ora 22:28
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
In toate cele trei cazuri precedente poate fi vorba despre un, , chist sinovial, , formatiune benigna care trebuie tratata chirurgical. Consultati un serviciu de chirurgie plastica.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
26-04-2011, ora 23:39
elenapaula
Nu este medic/terapeut
elenapaula
buna seara,
de cateva zile am la mana dreapta la incheietura in directia degetului mic, o umflatura cred inflamatie si ceva mai mic c aun bob mazare care ma doare cand apas, si este moale.abia misc mana, nu am forta sa strang in palma.recunosc ca am mai avut problemea asta acum cateva luni si disparuse...dar a reaparut, probabil in functie si de anotimp.mai am probleme cu articulatiile, cand se schimba vremea.dar ce am acum, nu pare a fi de la asta,
am observat asta in timp ce faceam exercitii.ma mai dau seara cu clafen si mi mai ia durerea, dar reapare...oricum m am trezit int ro dimineata cu o durere f mare si incheietur aumflata, si cu o sear ainainte nu aveam nimic.

ce credeti ca poate fi?
este ceva grav?
um s etrataeaza?
unde ar trebui sa apelez?

paula, 29 ani-iasi
0
23-10-2011, ora 18:43
TinaAlexa
Nu este medic/terapeut
TinaAlexa
Buna! am si eu o umflatura la incheietura mainii de vreo 3 saptamani, parca e un osisor mic, Imi puteti spune daca e grav faptul ca a inceput sa ma doara cand misc incheietura mainii? acum nu pot apela la doctor, dar daca mai astept 2 luni no sa se agraveze? sau as putea cumva sa incerc singura sa-l tratez cu niste creme de ex.? multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Compusul din alge marine ce ar putea trata artrita
  • De ce mă dor articulaţiile (mă lasă una şi mă ia alta)
  • Cum îți menții articulațiile sănătoase
  •