umflatura inestetica musculoposttraumatica

28-12-2009
purple
Nu este medic/terapeut
purple
De 2 ani am ramas cu o umflatura in coapsa stanga dupa o ora de sport in liceu( cls a 12a).
Ma antrenam la proba de viteza...si cum am pornit de la start am simtit ca si cum mi s-ar fi taiat muschi anteriori ai coapselor. Inca mai aveam febra musculara de la ora trecuta(de o saptamana ), cand am vb cu profa ea a zis ca nu se putea sa mai am febra dupa o sapt si ca probabil nu m-am incalzit bine...si ca nu e nici ruptura musculara. ma chinuia durerea, m-am dus la farmacie si i-am povestit respectivei si mi-a dat lioton altceva nu am mai cerut ( probabil greseala, lafel greseala ca nici la dr nu am ajuns). Mi-a fost frica ca nu mai pot da bacu la sport pt ca mai era doar o luna si nu aveam timp sa invat istoria sau logica, mi-a fost frica de diagnostic si l-am evitat.
Nu mai stiu cate zile ma durut...dar asteptam ca la disparitia durerii (ma durea mai mult la stangu) sa dispara si inflamatia, oricum nu s-a intamplat si cand fac sport se vede mai bine (ca o gogoasa ), lafel daca incordez putin piciorul, se vede ceva si in repaus (cel putin eu pt ca ma cunosc si stiu exact unde sa ma uit).
Ar putea sa fie ceva in interior?
Am avut o idee sa-mi fac ecografie dar am amanat. Atunci o colega mi-a masat piciorul care are umflatura. Putea sa-mi faca rau masajul?
Nu inteleg ce traumatism muscular am avut!
Daca ati mai auzit de asa cava sau citeste postul meu un medic pls raspundeti-mi!
1 comentarii
0
29-12-2009, ora 09:40
dr.emanuel
Nu este medic/terapeut
dr.emanuel
Cel mai probabil este ca ati suferit o ruptura de fascicule musculare. Mergeti la Ortopedie sau la chirurgie plastica.
Cu bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.