umflatura in cerul gurii!!!

01-05-2009
shent82
Nu este medic/terapeut
shent82
De curand am avut o puternica infectie la o masea.de fapt inca nu s-a vindecat in totalitate.nu am mers la doctor.nu ma aflu in tara...am urmat cu antibiotice...oxacilina.si de vreo de zile mi-a aparut o umflatuta in cerul gurii...la inceput mai mica, dupa care s-a marit...pe langa asta pe limba mi-a aparut ceva ca o bubita galbena care se numeste aici ulcer de gura! Pe mine ma ingrijoareaza foarte mult aceasta umflatura...vreau sa-mi spuneti daca este ceva grav si daca pot sa fac ceva sa scap de ea!!
Va multumesc anticipat!!!
9 comentarii
0
05-05-2009, ora 09:11
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Buna ziua! Din cate povestiti se pare ca sunteti fericitul/a posesor/are a unui abces palatinal. Este grav in masura in care nu vreti sa va pierdeti dintele care in acest stadiu cam spre asta se indreapta. Pentru a scapa de umflatura si a evita complicatiile care intr-adevar sunt grave trebuie mers la stomatolog sa va trateze canalele si sa va dreneze abcesul. Cat despre ulceratie, este vorba de o afta. Numai bine!
0
21-12-2010, ora 22:02
adde
Nu este medic/terapeut
adde
Buna seara ! Am si eu o mica problema care ar putea parea banala.. dar totusi, am nevoie de ajutor ! Aseara am reusit datorita neatentiei, sa ma frig foarte tare cu o ciocolata calda. In acel moment am simtit o arsura puternica pe gerul gurii, limba si gat. Durerea a continuat insa doar pe cerul gurii si pe limba. Peste cateva ore am observat ca pe limba mi-au aparut mici bubite albe, ca sa le spun asa, iar pe cerul gurii simt o oarecare umflatura relativ mica, si o durere cand apas cu limba in partea stanga a cerului gurii. Problema este insa ca acestea ma jeneaza foarte mult cand incerc sa mananc ! Limba ma ustura, iar cerul gurii ma doare, indiferent ce as baga in gura !
As dori sa imi spuneti daca este ceva grav si daca as putea cumva sa scap de acestea.. Va multumesc !
0
22-12-2010, ora 09:51
Dr. Sas Adina
Stomatologie, Cluj-Napoca
Dr. Sas Adina
Nu este ceva grav, dar cred ca discomfortul este foarte mare. Incercati niste badijonari cu glicerina cu anestezina sau glicerina boraxata, care vor atenua durerea, clatiri cu ceai de musetel
0
23-02-2011, ora 22:07
turturik
Nu este medic/terapeut
turturik
buna seara... am si eu ceva asemanator niste umflaturi in cerul gurii bubite unele mai mici mai mari.. nu sunt rosii au culoare ca si cerul gurii rozaliu...normal... totul a inceput cred eu de la o raceala acum 2 luni... pe care am tratat o eu din pacate cu : 1cutie de nurofen raceala si gripa, sirop grintus parca aveam o tuse de nesuportat nu puteam dormi... coldrex vre-o 2 cutii tot felul de bomboane de supt asmd apoi am luat o pe antibiotic ospen... abia atunci m-a lasat un pic si in final cred k a trecut de la sine dar acele bubite sunt in cerul gurii si putine pe limba in spate lana amigdalite... ce pot fi acele bubite de nu trec.? acum am racit iar si simt ceva in gat ma deranjeaza nu am incotr-o decat sa ajung la doctor... atunci m-am tratat singura pt ca eram in sesiune si am zis ca imi trece si tot am luat medicamente:((
0
10-04-2014, ora 18:07
rainbow.
Nu este medic/terapeut
rainbow.
Eu zic sa incerci vre-o doua zile cu niste ardei thailandezi foarte iuti, se afla la kauffland sub denumirea de TAO TAO, PICKLED RED CHILLI PEPPER ( CRED CA E DEAJUNS UN ARDEI DIN ACELA MIC PE ZI).(sper sa te ajute)!
0
27-04-2014, ora 09:29
byamada10
Nu este medic/terapeut
byamada10
buna ziua..am si eu o mica problema..acum 2 3 zile am avut abces la un dinte..adica la caninul de sus din stanga si se tot duce spre cerul gurii dar tot in partea stanga mia mai trecut unde am avut la dinte si acum am inspre cerul gurii si ma jeneaza cand mananc..daca dau cu limba ma ustura..ce sa fac? :(
0
15-02-2016, ora 16:30
cristina.ciuc@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
cristina.ciuc@yahoo.com
Buna ziua!
Fetita mea are 10 ani.Medicul ortodont i-a pus disjunctor pe care i-l reglez la 5 zile.In ultimul timp, i-a aparut in dreapta pe cerul gurii, instre amigdala, o umflatura rosie, , abia vizibila, dar tare la pipait si care o doare.Sa fie de la disjunctor?Care ar putea fi cauza?
0
15-02-2016, ora 21:44
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
mergeti cu fetita la ortodont, va puteti lamuri cel mai sigur care este cauza. este foarte greu sa primiti un raspuns exact aici, in acest caz consultul este cel mai concludent.
0
16-02-2016, ora 19:33
cristina.ciuc@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
cristina.ciuc@yahoo.com
Am fost la cel care i-a pus disjunctorul si a spus ca nu aparatul este cauza. Astăzi am fost la pediatru si a observat ca de-asupra umflaturii, amigdala este rosie.Mi-a dat sa fac fetei exudat si niste analize care sa arate daca este o infecţie. Daca recoltează saliva de pe umflatura, se poate depista bacteria care provoacă infectia?Daca asta este...bineinteles.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: