umflatura la unul din oasele cutiei craniene - occipitalul

14-12-2006
ionutgrig
Nu este medic/terapeut
ionutgrig
Buna ziua!
Postez aici pentru ca am o problema care se manifesta printr-o umflatura la unul din oasele cutiei craniene - occipitalul, in partea dreapta, coltul de jos chiar langa ureche. Umflatura este putin dureroasa, mai puternica la apasare.nu m-am lovit sau altceva pur si simplu a aparut si de cateva zile o am fara sa dea semne de remediere in vre-un fel. Ce se intampla si ce poate fi?
3 comentarii
0
02-03-2007, ora 00:00
sori20
Nu este medic/terapeut
sori20
Poate fii un lipom de grasime, desi acelea nu sunt dureroase, decat daca se infecteaza. Te sfatuiesc sa consulti un medic de la chirurgie plastica. Este bine sa tratezi din timp. Daca este lipom, e o chestiune usoara, se opereaza cu anestezie locala.
0
10-05-2009, ora 12:14
gagagagaga
Nu este medic/terapeut
gagagagaga
buna ziua am 20 de ani si de ceva timp am probleme.de o sap incoace am observat la cutia craniana jos la osul stang putin mai sus ca e o mica umflatura, sunt speriat ce sa fie? ce poate fi?
0
10-05-2009, ora 19:12
gagagagaga
Nu este medic/terapeut
gagagagaga
buna ziua, s-a uitat cineva la cap la mn la spate jos si mi-a zis ca este o umfatura mica si rosie, sa fie furuncul? am avut o durere de cap mare acum cateva zile si simt locul akolo unde este umflatura rosie ca pulseaza...emite durere in partea stanaga de cap unde se afla...nu f mari...ma poate lamuri si pe mine cineva? va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: