ulcior

11-11-2009
iancu_maria2001@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
iancu_maria2001@yahoo.com
Buna ziua. Fetitei mele i-a iesit de curand la ochiul stang un ulcior. Am fost la medic si mi s-a spus sa ii spal ochisorul cu apa si sapun. Va rog sa-mi spuneti daca este bine sa procedez asa. Cu ce altceva ar fi bine sa o tratez?
2 comentarii
0
11-11-2009, ora 13:26
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Remediile ideale pt. astfel de probleme sunt remediile homeopate. Exista mai multe remedii pt. aceasta problema insa cel mai des este folosit in homeopatie este remediul Staphysagria in dilutia CH12 sau CH15 si merita incercat mai ales ca are efect antibacterian.
Se suge cate o granula zilnic timp de 4-8 zile. Dupa 2-3 zile se vede deja daca este potrivit sau nu si daca este potrivit elimina si tendinta pe viitor de a face astfel de ulcioare. Se opreste luarea lui de indata ce simptomele au disparut. Nu are efecte adverse si costa numai 6 lei pt 90 de granule. Se gaseste la farmacii homeopate.
0
11-11-2009, ora 20:13
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Sugestiile mele: consult oftalmologic( este si o conjunctivita???), igiena locala cu un sampon pentru bebelusi " No Tears"; local, Floxal( Ciplox): in AO( amandoi ochii) -1 picatura de 5 ori pe zi;seara, inainte de culcare, dupa igiena locala, Floxal unguent( Ciplox unguent) -1 aplicatie in ochiul afectat si la nivelul marginilor palpebrale ale ochiului afectat ; tratamentul se face 7 zile; evaluare oftalmologica; daca este nevoie, se evacueaza colectia;numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: