| |
|
|
|
| |
|
Autor: sicone |
Data: 06-02-2010 |
|
buna ziua,am 30 ani si o mai multe nelamuriri,am o tuse seaca de 5 ani, de tusit tusesc numai cand sunt treaz,in timpul somnului nu tusesc,nu salivez sau alte chestii din astea...nu fumez , beau fff rar..am fost la cabinet particular,am facut analize la sange,radiografie la plamani,radiografie pt sinusuri,masurarea volumului de aer din palmani,ecografie, si cu toate acestea nu sa reusit sa se puna un diagnostic,toate analizele fiind bune,singura ex ar fi ca am lucrat ceva timp cu produse chimice care se folosesc in repararea frigiderelor...ex clor,freon...nu am avut pana acum alergi,,,tusea mia aparut vara dintr o data singura chesti care pot sa zic asa ar mai avea importanta este cred eu ...ca am fost intr o zona calamitata(inundatie) si am facut un vaccin antititanus sau ceva legat de prevenire pt cea ce era in zona.Va multumesc pt eventuale raspunsuri...(tusea este destul de deasa de cateva ori pe minut...chiar daca nu mereu sau nu tot timpul intr un an difera ca intensitate) |
|
|
Comentarii / raspunsuri: 1 |
|
|
Autor: scarface |
Data: 06-02-2010, ora 01:32 |
Raporteaza continut inadecvat
Continutul a fost raportat!
Raporteaza continut inadecvat |
|
Ati facut totul in afara de ceea cer v-ar fi putut ajuta cu adevarat: sa parasiti medicina clasica si sa incercati si o terapie holistica ca homeopatia spre exemeplu. Mergeti la un medic homeopat cu experienta si care face homeopatia clasica si care va poate ajuta sa scapati de aceasta tuse si fara nici un diagnostic. Mai exista o posibilitate mai simpla: de la vaccinuri apar des tot felul de probleme , inclusiv de genul acesta, si daca puteti afla numele exact al vaccinului folosit va arat cum sa produceti un remediu homeopat din acesta pt. a-l incerca ca antidot. Daca tusea a fost produsa de vaccin atunci cu remediul facut din acesta puteti scapa da ea.
|
|
Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati (formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici
|
|
Publicitate:
|
|
| |
Logare membri:
|
Statistici forum:
Utilizatori inscrisi:
82622
Ultimul utilizator:
georgeL1
Total mesaje:
177079
Ultimul mesaj:
03-09-2010
63 useri inregistrati; 3595 vizitatori neinregistrati; |
|
| |
Clinica de ortodontie Timisoara. Sunt tratate cazuri complexe inclusiv cazuri de chirurgie ortognata-chirurgie de maxilar. Aparate dentare fixe Damon si Ceramica.
STOMATOLOGIE -ORTODONTIE TIMISOARA
07300-76453(SMILE)
Indicatoare si etichete termosensibile, autoadezive, cu aplicatii si utilizari in sectorul casnic, industrial si medical.
0756.032.350
| Cauta pe ROmedic: |
 |
 |
 |
 |
| |

Cauta in articole
Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie. |
|
|
Cauta pe Forumul ROmedic