tuse seaca

29-01-2014
verakissyou
Nu este medic/terapeut
verakissyou
Fetita mea are 5 ani si are o tuse seaca care nu_i trece.Am fost la medicul de familie si MI-a dat tratament cu un antibiotic si un sirop Robitussin timp de 10 zile, dar nu i-a trecut.Am luat pauza o saptamana dupa care am fost iar la medicul de familie si i-a dat tratament cu Koflet, Sinupret si Ketof seara. Insa nici dupa acesta nu i-a trecut.Mentionez ca si inghite aer si nu are nici pofta de mancare, adica mananca dar nu mult.nu face febra, nici frisoane, nu are dureri in gat, nu stanuta, nu-i curge nici nasul doar tuseste. va multumesc si va doresc multa sanatate!
2 comentarii
0
31-01-2014, ora 16:45
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Identitate neconfirmată
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Buna ziua !

Cred ca ar trebui sa va adresati si unui pediatru pentru consult si investigatii in vederea gasirii cauzei tusei. Inafara cauzelor respiratorii, care trebuie investigate cat mai complet si mai amanuntit, sunt posibile si ar trebui cercetate si alte cauze: ORL, digestive- de ex. reflux gastro-esofagian, alergice etc.
Cu respect,

Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
0
12-02-2014, ora 00:02
verakissyou
Nu este medic/terapeut
verakissyou
va multumesc mult pentru raspuns. am scapat de tuse pur si simplu, dar am observat ca inghite in sec si se face tuseste atunci cand plange sau este certata.se poate sa fie si pe fond psihologic??? Cu mult respect!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: